Η τρομπέτα ήχησε ξανά στην «πράσινη» εξέδρα

Η τρομπέτα ήχησε ξανά στην «πράσινη» εξέδρα

Απρίλιος 23, 2024 - 10:03
3 σχόλια

Στο τελικό στο γήπεδο του Άστρους ένας γνώριμος και πολύ αγαπημένος μας ήχος τα τελευταία χρόνια ακούστηκε ξανά από την κερκίδα των φιλάθλων του Παναρκαδικού που ταξίδεψαν στην Βόρεια Κυνουρία και είδαν την ομάδα τους να σηκώνει το Κύπελλο Αρκαδίας.

Ο Κυριάκος με την τρομπέτα του έπιασε και πάλι θέση στην εξέδρα και η παρουσία του ήταν τέτοια που έδωσε τον ρυθμό ξεσηκώνοντας με τους ήχους όλο το γήπεδο με τα ρυθμικά τα χειροκροτήματα και τα συνθήματα να έχουν την τιμητική τους.

Ο «Αττίλιο» του Παναρκαδικού, ο καλός φίλος και μουσικός Κυριάκος έδωσε το σύνθημα και προφανώς η παρουσία του και στους αγώνες μπαράζ θα έχει κομβικό ρόλο στην όμορφη δημιουργία ατμόσφαιρας από τις κερκίδες.

Να σημειωθεί ότι συνολικά η παρουσία των φιλάθλων του Παναρκαδικού στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρος «Αναστάσιος Μίχος» ήταν μεγάλη και αυτό αποτελεί δείγμα και ενόψει μπαράζ.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Στην φωτογραφία φαίνεται το Δ.Σ της ομαδας με τις οικογένειες τους. Στην πραγματικότητα ουτε ασανσέρ δεν γεμίσατε με φιλάθλους της ομαδας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.