Οξύτατες αντεγκλήσεις στο ΔΣ Τρίπολης για τα αδέσποτα

Οξύτατες αντεγκλήσεις στο ΔΣ Τρίπολης για τα αδέσποτα

Απρίλιος 22, 2024 - 22:16
5 σχόλια

Το ζήτημα των αδέσποτων και συγκεκριμένα η ερώτηση του κ. Αγγελάκου για την ημερομηνία λήξης εμβολίων πυροδότησε ενστάσεις στην συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης.

Ο κ. Αγγελάκος ρώτησε αν υπήρχαν ληγμένα εμβόλια, πότε αυτά επιστράφηκαν, τι γίνεται με την επιτροπή που παρέλαβε τα εμβόλια; 

Απαντήσεις κλήθηκε να δώσει ο αντιδήμαρχος κ. Παπαδάτος που είναι αρμόδιος για το θέμα των αδέσποτων στον δήμο Τρίπολης και κάπου εκεί οι τόνοι ανέβηκαν και η αντιπολίτευση ξεσηκώθηκε με τον τρόπο που απαντούσε ο κ. Παπαδάτος στον κ. Αγγελάκο.

Λέτε πολλές ανακρίβειες κ. Αγγελάκο, αυτές είναι ερωτήσεις για νηπιαγωγείο

Ο κ. Τρουπής λογομάχησε με τον κ. Παπαδάτο και ακολούθησε ο διάλογος .

Γιατί εσύ είσαι του Πανεπιστημίου. Πρόσεχε πώς μιλάς.

"Να προσέχεις, τι να προσέχω από εσένα κ. Παπαδάτο; είπε ο. Τρουπής, το μόνο που μπορείς να μου κάνεις είναι αέρα. Μην ζορίζεσαι"  

Είσαι αρχηγός παράταξης κ. Τρουπή, γιατί είσαι εσύ κ. Παπαδατο, μειώνεις τον κ. Αγγελάκο που είναι εκπαιδευτικός.

Παπαδάτος σε Τρουπή: Εμένα άστα. Μη ζορίζεται. Όποτε θες εδώ είμαι εγω.

Ο δήμαρχος, ζήτησε τον λόγο και απάντησε για όλα, αναφέροντας ότι ο δήμος είναι πολύ μπροστά στο θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων και ότι γίνονται όλα στο δημοτικό κτηνιατρείο στην Νεστάνη, αναφέροντας ότι ο ίδιος έχει γίνει δέκτης ψευδών καταγγελιών.

Εδώ φαίνεται ότι γίνεται μία εργολαβία κατασυκοφάντησης μια προσπάθεια που γίνεται και στα ανώνυμα blog.

 Τα εμβόλια που είχαν λήξει επιστράφηκαν πίσω και θα αντικατασταθούν τα συγκεκριμένα σκευάσματα με άλλα εμβόλια. Φούσκα το σκάνδαλο. Το θέμα έληξε, έχουμε εμβόλια για δύο χρόνια μπροστά, είπε ο δήμαρχος, με τον κ. Αγγελάκο να παρεμβαίνει και να λέει ότι αυτή η εξέλιξη έγινε μετά την δική του καταγγελία. 

Αν συνεχίσετε κ. Αγγελάκο εκτελείτε κάποια υπηρεσία, είπε ο δήμαρχος. Συνεχίζοντας, τόνισε σε έντονο ύφος ότι όποιος κάνει  ψευδείς καταγγελίες και μηνύσεις χωρίς υπόσταση θα δέχεται τις συνέπειες των πράξεών του. Ο κ. Τζιούμης είπε ότι ως δήμαρχος έχει συκοφαντηθεί από ανώνυμους, από ανώνυμα blog και έχει απευθυνθεί στα αρμοδια όργανα και το θέμα έχει λάβει τον δρόμο της δικαιοσύνης. 

Τα μέλη της αντιπολίτευσης ένιωσα να απειλούνται και διαμαρτυρήθηκαν.

Μετά από λίγα λεπτά έντασης , οι τόνοι έπεσαν και ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση λογοδοσίας και έκλεισε και το θέμα των αδέσποτων.


5 Σχόλια

Μια χαρά τα είπε ο κύριος Αγγελάκος. Αλλά όπως συνηθίζεται από την Δημοτική αρχή η απαξίωση προσώπων που της ασκούν κριτική συνεχίζεται. Βέβαια η απάντηση που έδωσε ο Δήμαρχος όταν πολλάκις ερωτιόταν πότε επέστρεψε τα ληγμένα εμβόλια για να παραλάβει καινούργια...δηλαδή λίγες ημέρες πριν αφού είχε γίνει η αναφορά από τον κύριο Αγγελάκο ότι τα εμβόλια έχουν λήξει τα λέει όλα!

Είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ η αγορά και χρήση ληγμένων εμβολίων. Το σκάνδαλο δεν έληξε επιδή αλλάξατε τα εμβολια. Το σκάνδαλο απαξ και συμβεί συνέβη. Οφείλετε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Αγγελάκο αντί να βγάινετε με άναρθρες κραυγές εν είδει τραγιών και να μιλάτε.

Το τιμολόγιο αγοράς να δημοσιευτεί γιατί παρά-γίνε το πράμα .ερχονται και αλλά τιμολόγια παρά-ξένα .θα πέσει πολύ γέλιο .δημαρχε αρχίζουν τα ζόρια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.