Και τώρα οι δυο τους… Ένα παιχνίδι, μια κατηγορία παίζουν Απόλωννας Τυρού και Αετός Δάρα

Και τώρα οι δυο τους… Ένα παιχνίδι, μια κατηγορία παίζουν Απόλωννας Τυρού και Αετός Δάρα

Απρίλιος 24, 2024 - 10:36
2 σχόλια

Απόλλωνας Τυρού και Αετός Δάρα το προσεχές Σάββατο (27/4, 16:00) για την 18η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Αρκαδίας παίζουν όλη τους την χρονιά σε 90’ λεπτά.

Μιλάμε για το απόλυτο ντέρμπι, για το μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να αναδείξει τον νέο πρωταθλητή της Β’ κατηγορίας του τοπικού μας ποδοσφαίρου και την ομάδα που παράλληλα θα πάρει την άνοδο στην Α’ Αρκαδίας την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Απόλλωνας Τυρού και Αετός Δάρα είναι μαζί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι και μόνο ο ένας από τους δύο θα είναι αυτός που θα πιει το νέκταρ της επιτυχίας της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Β’ Αρκαδίας.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν ο Απόλλωνας Τυρού με νίκη και ισοπαλία θα είναι αυτός ο νέος πρωταθλητής Αρκαδίας με τον Αετό Δάρα από την δική του πλευρά να αναζητά την νίκη και μόνο την νίκη για να μπορέσει αυτός να φτάσει στον τίτλο.

Οι δύο ομάδες είναι μαζί στους 48 βαθμούς και στην πρώτη θέση με τον Απόλλωνα Τυρού να είναι η μοναδική ομάδα που έχει νικήσει τον Αετό και συνάμα η μοναδική ομάδα η οποία έχει βάλει γκολ κόντρα στο σύνολο από το Δάρα (εντυπωσιακό!).

Στο κομμάτι των αριθμών τώρα ο Απόλλωνας Τυρού μετράει συνολικά σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος 54 γκολ υπέρ και 9 κατά και ο Αετός Δάρα επίσης σε 17 αγώνες του στην Β' Αρκαδίας είναι στα 61 τέρματα ενεργητικό και στα 2 παθητικό.

Τα βλέμματα όπως είναι λογικό και το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον πέφτει στον Τυρό και το μεγάλο παιχνίδι που θα κρίνει τον νέο πρωταθλητή μεταξύ του Απόλλωνα και του Αετού Δάρα.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ανεβάστε και τις δύο.ομαδες....κριμα να παίζουν και οι στο β....δεν υπάρχει β τοπικό στο νομό μας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.