Πλατεία Πετρινού: Ξεκίνησε η τοποθέτηση διάφανων κιγκλιδωμάτων στη νεροσυρμή (pics)

Πλατεία Πετρινού: Ξεκίνησε η τοποθέτηση διάφανων κιγκλιδωμάτων στη νεροσυρμή (pics)

Απρίλιος 25, 2024 - 09:58
4 σχόλια

Αρχές Απριλίου ο παλιός ξύλινος φράχτης γύρω από τη νεροσυρμή στην πλατεία πετρινού στην Τρίπολη ξηλώθηκε, καθώς ήταν πολύ «ταλαιπωρημένος», ενώ στην ουσία δεν παρείχε καμία ασφάλεια στα παιδιά που συχνά παίζουν εκεί. Είχαμε επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Βασίλη Κοττή, ο οποίος μας είχε πληροφορήσει ότι παρά τις πολλές επιδιορθώσεις και παρεμβάσεις στα ξύλινα κιγκλιδώματα, τελικά κρίθηκε σκόπιμο να αφαιρεθούν και να τοποθετηθούν στη θέση τους διαφανή κιγκλιδώματα.

Τις τελευταίες δύο μέρες, έχουν ξεκινήσει στην πλατεία Πετρινού οι εργασίες για την τοποθέτηση αυτών των κιγκλιδωμάτων, που θα αποτελούνται από πλεξιγκλάς, όπως εκείνα που βρίσκονται στην κορυφή της νεροσυρμής.


4 Σχόλια

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΕΥΕΙ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕ ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΠΡΑΣΙΝΙΛΑ Η ΑΓΛΗ (ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΝΕ Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΚΟΝΗ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΤΛΠ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΣΟΣ ΚΟΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ "ΜΗΔΕΝ" ΦΡΟΝΩ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΤΑΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ.

μερικές μέρες τώρα που δεν είχε προστασία καθόλου το "ποτάμι" μια χαρά ήταν η πλατεία και ο κόσμος. μήπως ο αρχικός σχεδιασμός ήταν σωστός ;

Ένα έργο αναγκαίο. Φτιάξαμε την πλατεία ημιτελή. Αλλά δεν πειράζει την πληρώσαν με όλοι εμείς με τους φόρους μας . Ωραίο σχέδιο είχε κάνει ο πολιτικός μηχανικός. Να τον ξανά προτιμήσουμε. Μα καλά όλοι αγγαρίες κάνουν όταν ασχολούνται με δημόσια έργα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.