Γεωργακόπουλος: Η δουλειά που κάνουμε στον Αρκαδικό αποφέρει «καρπούς»

Γεωργακόπουλος: Η δουλειά που κάνουμε στον Αρκαδικό αποφέρει «καρπούς»

Απρίλιος 25, 2024 - 20:37
2 σχόλια

Ο προπονητής του Αρκαδικού, πρωταθλήτρια ομάδα ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» του EOK WebRadio με τον Αργύρη Παγαρτάνη και Δημήτρη Μελίσση.

Αναλυτικά είπε:

Για το αν ο στόχος στην αρχή της σεζόν ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είναι γεγονός ότι είχαμε μια καλή “φουρνιά” φέτος. Η ομάδα προκρίθηκε αήττητη και από τους τρεις νομούς, δε χάσαμε παιχνίδι. Υπήρχε στο μυαλό μας, όμως, το μέλημα του συλλόγου το οποίο είναι να βάζει αυτά τα παιδιά σε όσους περισσότερους αγώνες μπορεί, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε ένα αξιόπιστο σύνολο και να δούμε και κάποιο παίκτη σε υψηλότερη κατηγορία. Πράγμα που έχει γίνει αυτά τα χρόνια, υπάρχουν παιδιά δικά μας που παίζουν Elite League και National League 1. Έτσι χαιρόμαστε και εμείς που η δουλειά μας έχει “καρπούς”».

Για τον τελικό ανάμεσα σε ομάδες της Αρκαδίας: «Νομίζω ότι έχει άμεση συνάρτηση με το γεγονός ότι τα παιδιά που είδαμε στον τελικό του εφηβικού έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ανδρικές ομάδες στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Η δική μας ομάδα το 80% είναι με τα παιδιά αυτά και είναι και 4 παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας που κάνουν το χόμπι τους και βοηθούν τους νεότερους να ξεπεράσουν τη δύσκολη κατηγορία, γιατί πραγματικά υπάρχουν στην Ένωση μας παίκτες που έχουν παίξει στις εθνικές κατηγορίες».

Για τους αγώνες με έμπειρους παίκτες: «Όσες προπονήσεις και να κάνεις σε αυτήν την ηλικία, δε μπορείς να πετύχεις εντάσεις ή φάσεις που μπορείς να πετύχεις σε ένα ανδρικό πρωτάθλημα που έχει παίκτες έμπειρους. Αυτό νομίζω έδωσε ένα βηματάκι παραπάνω για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο».

Για τη διαφορά στους αγώνες με συνομήλικους και με ανδρικό: «Όταν μπορείς να ανταπεξέρχεσαι σε μια κατηγορία που έχει μέσα παιδιά που έχουν παίξει χρόνια αυτές τις κατηγορίες και μεγαλύτερες κατηγορίες, θεωρείς ότι μπορείς να μπεις στα βαθιά σε οποιοδήποτε επίπεδο».

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.