Επισκέπτες αλλά και επιτήδειοι ρήμαξαν τον Πασχαλινό στολισμό στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη

Επισκέπτες αλλά και επιτήδειοι ρήμαξαν τον Πασχαλινό στολισμό στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη

Μάιος 06, 2024 - 16:52
16 σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης φέτος το Πάσχα είχε στολίσει με πολλά λουλούδια την πλατεία Άρεως και είχε φορέσει τα γιορτινά του για τους επισκέπτες και τους δημότες που γιόρτασαν το Πάσχα στην Τρίπολη. 

Ο εντυπωσιακός στολισμός με τις γαρδένιες, τα γαρύφαλλα και τα πολύχρωμα λουλούδια αποτελεί πλέον παρελθόν, αφού επιτήδειοι κατέστρεψαν τον στολισμό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες την Κυριακή του Πάσχα, επισκέπτες και όχι μόνο, μέρα μεσημέρι έκλεψαν τα λουλούδια που είχαν τοποθετηθεί από το Δήμο.

Φωτογραφία αρχείου 


16 Σχόλια

Και η ιδιωτική εταιρεία φύλαξης που είναι μαζί με το όχημα πάνω στην πλατεία τί έκανε;

Δεν είμαι υπέρ της "απαλλοτρίωσης" αυτής, αλλά για να πούμε και... του στραβού το δίκιο, τα λουλούδια είχαν μαραθεί και σε μια-δυο μέρες θα ήσαν ξερά. Τουλάχιστον τώρα στολίζουν κάποιες βεράντες.

Καλά έκαναν και τα πήραν να πιάσουν τοπο . Αλλιώς θα κατέληγαν στα σκουπίδια όπως όλοι οι στολισμοί που τους πετάμε κάθε χρόνο και φτου κι από την αρχή. Ή θα τα έπαιρναν ημέτεροι - τι ημέτεροι τι ημεδαποί το ίδιο κάνει.... Αλλά το ανέκδοτο είναι ότι πληρώσαμε αληθινά φυτά για 5 ώρες

Πίναμε καφέ εκεί δίπλα και όλοι έλεγαν ότι ο δήμαρχος τα έχει για να τα πάρει ο κόσμος! Και στην τελική τις γλάστρες με τα λουλούδια μετέφεραν... Και αν δεν έπρεπε να γίνει τους σεκιούριτι γιατί τους πληρώσαμε; Πάντως ήταν εντυπωσιακό ότι κάποιοι σήκωσαν 5-6+ γλάστρες.

Και στους γάμους έτσι γίνετε οποιος φεύγει παίρνει και το στολισμό επάνω από το τραπέζι χα χα χα

Καλά έκαναν και τα πήραν για να πιάσουν τόπο, λέει το άλλο το παρτάλι. Έτσι τον έχουν μάθει αυτόν. Να πηγαίνει και να κλέβει κάτι το οποίο με το ηλίθιο μυαλό που διαθέτει πιστεύει ότι δεν χρειάζεται. Γιατί μπορεί

11.47 Ναι ρε μαγκάκο, που διαφωνείς; Αφού στην Τριπολάρα όλοι κάνουν ότι μπορούν επειδή μπορούν. Έτσι λέει και η δημαρχάρα μας του 55 τακατό και όλοι οι αντιδημαρχαίοι και οι συμβούλοι. Όσοι μπορούν γκαζώνουν στις πλατείες κι όσοι μπορούν παρκάρουν μέσα στα πάρκα. Γιατί μπορουν. Όσοι μπορούν παίρνουν ότι μπορούν. Μπάτε σκύλοι χρόνια τώρα. Να κοιτάξεις να το συνηθίσεις γιατί ο δημαρχάρας θα είναι για πολλά χρόνια ακομη κ αμά σε χάλαει να πας αλλού. Αντε γιατί αρκετά μας ζαλίσατε μερικοί με την ξινίλα και τη μιζέρια σας.

Η θεωρία του σπασμένου τζαμιού λέει απλά ότι αν δεν αντικαταστήσεις αμέσως ενα τζάμι θα πληθύνουν τα σπασμένα γιατί περνάει το μήνυμα ότι εδώ κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Μπαχαλοσύριζα δηλαδή. Εδώ λοιπόν έχει περάσει το ίδιο μήνυμα με τις μουτζούρες στους τοίχους και ο Δήμαρχος δεν αλλάζει το τζάμι αλλά δίνει επιπλέον ευκαιρίες στην αλητεία.

16:14 Κι αυτό που γράφεις με το δήμαρχο τι σχέση έχει με το σχόλιό μου περι κλεψίματος των γλαστρών ρε παρτάλι Νο 2; Λοιπόν κοίτα εσύ να το συνηθίσεις ότι ο Τζιούμης θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα δήμαρχος. Εγώ το ξέρω. Οπότε άρχισε να ετοιμάζεις εσύ μπογαλάκια για μετακόμιση. Άντε γιατί αρκετά μας (τα) ζαλίσατε μερικοί με τις εξυπνάδες και τα κόμπλεξ σας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.