Πλήθος κόσμου στο Λεβίδι για το κάψιμο του Ιούδα (pics)

Πλήθος κόσμου στο Λεβίδι για το κάψιμο του Ιούδα (pics)

Μάιος 07, 2024 - 09:24
6 σχόλια

Αναβίωσε και φέτος στο Λεβίδι το έθιμο του καψίματος το Ιούδα.  Η εκδήλωση  διοργανώθηκε από εθελοντές του Λεβιδίου , τον Σύλλογο Σωματικής Αγωγής Ορχομενός Λεβιδίου  και τη Νεολαία Λεβιδίου με την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας. Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ο χώρος πάνω από το γήπεδο (εκεί που βρίσκονται οι κερκίδες του παλιού γηπέδου) γέμισε  από θεατές οι οποίοι αποζημιώθηκαν από την οργάνωση και το θέαμα. Στους επισκέπτες προσφέρθηκαν  γιαούρτι με μέλι και τσίπουρο. Η εκδήλωση έκλεισε χορεύοντας δίνοντας χαρά και διασκέδαση σε όλους.

Πηγή : levidinews.gr


6 Σχόλια

Ναι είναι απ έξω γιατί έχει δικό του πυροσβεστικό και έχει πάρει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. Όποτε αν δεν ξέρεις μην μιλάς.

Δεν υπάρχει στην απόφαση εξαίρεση για όποιον "έχει πάρει τα προβλεπόμενα μέτρα". Η απαγόρευση είναι γενική και απόλυτη χωρίς εξαιρέσεις. Εσύ δεν ξέρεις και όμως μιλάς. Όσο για το σχόλιο για την "αντιπυρική ζώνη" δεν νομίζω ότι απευθύνθηκε στους διοργανωτές αλλά στην αντιδήμαρχο. Αλλά είσαι τόσο έξυπνος που έτρεξες να βγεις αποπάνω.

23:49 Τι βλακείες τσαμπουνάς βρε ανεύθυνο ον, βρε μπετόβλακα και μπετόστοκε μαζί; Τι θα πει ότι το Λεβίδι έχει δικό του πυροσβεστικό κι έχει πάρει κιόλας και τα "προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας"; Η απόφαση για την αντιπυρική περίοδο από 1η Μαίου έως 31 Οκτωβρίου ισχύει απαρέγκλιτα για όλους χωρίς αστερίσκους και απαγορεύεται η καύση οτιδήποτε από οποιονδήποτε αυτή την περίοδο. Άσχετε, που σχολιάζεις κιόλας ενώ δεν έχεις μυρωδιά. Και να καταλαβαίνεις πότε κάποιος ειρωνεύεται. Ο άλλος μιλάει για "αντιπυρηνική ζώνη" ειρωνευόμενος αυτό που είπε η Καρούντζου. Κι εσύ του απαντάς κιόλας στόκε

Συγγνώμη ρε παιδιά ποιός επέτρεψε να γίνει το κάψιμο του Ιούδα ενώ βρισκόμαστε σε αντιπυρική περίοδο; Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έγινε το αντίστοιχο έθιμο στην Τρίπολη. Καλά, είσαστε σοβαροί μερικοί; Η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο

@19:05 Χαλάρωσε λίγο παντογνώστη του πληκτρολογίου Κοιτα να βάλλετε κανά γερανό και να καίτε εκεί τον Ιούδα …..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.