Ο Παναρκαδικός κρίνει την κατηγορία που θα παίζει του χρόνου ο Αετός Δάρα

Ο Παναρκαδικός κρίνει την κατηγορία που θα παίζει του χρόνου ο Αετός Δάρα

Μάιος 08, 2024 - 10:29
4 σχόλια

Ο Αετός Δάρα στην πρώτη του ποδοσφαιρική χρονιά άγγιξε το πρωτάθλημα και ουσιαστικά έχασε την άνοδο στις λεπτομέρειες με τον Απόλλωνα Τυρού να είναι αυτός που τελικά πανηγύρισε την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία.

Ωστόσο, ο νεοσύστατος σύλλογος τρέφει σοβαρές ελπίδες ακόμα για να βρεθεί στην Α’ Αρκαδίας και οι ελπίδες αυτές έρχονται μέσω του Παναρκαδικού με τους ανθρώπους του Δάρα να έχουν τεράστιο ενδιαφέρον για το τι θα κάνει το τριφύλλι.

Σε περίπτωση λοιπόν που ο Παναρκαδικός πάρει τελικά την άνοδο στην Γ’ Εθνική τότε αυτόματα ο Αετός Δάρα θα πάρει με την σειρά του το εισιτήριο ανόδου για την Α’ Αρκαδίας από την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο ποδοσφαιρικός χάρτης του νομού μας για τον καταρτισμό των ομάδων σε Α’ και Β’ Αρκαδίας έρχεται συνεπώς σε πλήρη συνάρτηση από τι θα κάνει ο Παναρκαδικός στα μπαράζ ανόδου.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Ας τον ανεβάσουν έτσι κι αλλιώς οι του ΔΑΡΑ εχουν και ένα ενδιαφέρον οι υπόλοιπες κσι ιδικά η βδομάδες εινσι για γέλια όλοι το γνωρίζουν μην κοροιδευομαστε

Φφψ τόσες μ@@@@@ιες που τις σκέφτηκες.Μαθε πρώτα να γράφεις στοιχειωδώς ορθογραφικά για να βγάζουμε και νόημα και μετά έλα να κουβεντιάσουμε για Παναρκαδικό και Αετο Δαρα

Ρε παιδιά τελικά η μπαρτσελονα θα παίζει champions league του χρόνου;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.