Με πρωτοβουλία του Γ. Βέρρου ημερίδα για το bullying στην Τρίπολη - Δράσεις ευαισθητοποίησης για τους μαθητές (vid)

Με πρωτοβουλία του Γ. Βέρρου ημερίδα για το bullying στην Τρίπολη - Δράσεις ευαισθητοποίησης για τους μαθητές (vid)

Μάιος 10, 2024 - 12:57
23 σχόλια

Το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Μαΐου ο αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης Δημήτρης Μακαρούνης και δημοτικός σύμβουλος και εκπαιδευτικός Γιώργος Βέρρος παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου σχετικά με το πλαίσιο δράσεων που θα αναπτυχθεί σταδιακά στον Δήμο Τρίπολης ώστε να καταπολεμηθεί η «μάστιγα» της εποχής, το bullying στα σχολεία.

Τον λόγο έλαβε πρώτος ο κ. Βέρρος, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόβλημα του σχολικού εκφοβισμού και της σχολικής βίας, επισημαίνοντας ότι και στην πόλη μας έχουν σημειωθεί σοβαρά περιστατικά και ανακοίνωσε την πραγματοποίηση ημερίδας στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης την Πέμπτη 16 Μαϊου στις 09:30 για τους μαθητές του Δήμου, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίησή τους πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Όπως είπε, αυτή είναι μια πρώτη δράση και θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Ο κ. Βέρρος απηύθυνε κάλεσμα στους μαθητές και στους γονείς ενώ ευχαρίστησε τον κ. Γιώργο Μποροβήλο, πρόεδρο της ΠΑΕ Αστέρας για την προσφορά αναμνηστικών δώρων σε όλα τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν την ημερίδα, αλλά και τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ελένη Καρούντζου που φρόντισαν για μικρές εκπλήξεις στους μαθητές εκείνη την ημέρα, αλλά και που έχουν «αγκαλιάσει» το πλαίσιο δράσεων για την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού.

Από την πλευρά του, ο κ. Μακαρούνης αναφέρθηκε στις κοινές δράσεις του Δήμου Τρίπολης και του Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και με τα σχολεία.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ημερίδα για το bullying στην Τρίπολη - Ξεκινούν δράσεις ευαισθητοποίησης


23 Σχόλια

Αυτό το παιδί είναι το νέο φαινόμενο Κασσελάκης ..ήρθε να κάνει την διαφορά στην Τρίπολη. 16 Μαΐου όλοι εκεί να σε ακούσουμε

Βέρρο προχωρά για Δήμαρχος ή κάτι πιο πάνω ..Έχεις γίνει θέμα συζήτησης στις καφετέριες..Ο Μόνος που κυκλοφορεί οι άλλοι έχουν μπει στα λαγούμια τους.

Ρε για σωπατε, ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγαλαμε!!! Άσε που σε διπλή βάρκα τον βλέπω τι γίνεται;

Μετά τον Γιώργο Παπανδρέου μόνο ένας Γιώργος (Βέρρος)..Θα πρασινίσει η Αρκαδία ..Κώστα κρυψου…

ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΙΤΣΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΖΙΟΥΜΗ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ

Θέλω να δω debate μεταξύ Βέρρου και του Δημάρχου.. Έχει φοβερό λόγο ..

Περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις σου ..Θαυμάζω νέους που έχουν αξία και δεν πηγαίνουν πότε με τον έναν και πότε με τον άλλον ..σαν μερικούς μερικούς που δεν βγήκαν και έτρεξαν ..Τα θυμάται αυτά ο Αρκάς…

19:12 Ααα θα σε μαλώσω. Όχι και "λατινιστί" το δούναι και λαβείν. Το έχεις γράψει λάθος. Το σωστό λατινικό είναι "doune ke lavin". Όλα εγώ πχια;

Γιώργο πρόσεχε είδες τι έκαναν στον Γιάννη (Τρ) επειδή τον φοβούνται ..Όλοι λένε ότι θα φάνε και εσένα ..Η Τρίπολη θα χάσει το μέλλον της ..

Ο κάτοικος Αθήνας Βέρρος είναι το μέλλον της Τρίπολης; Ρε θα μας τρελάνετε; Να μεταναστεύσουμε θέλετε; Τι ακούμε ρε...

Ο κάτοικος της Αθήνας όπως λες είναι περισσότερο από εσένα στην Τρίπολη που είσαι στην Σπηλιά σου μέσα ..Να ήσουν στην σπηλιά του Καψια τουλάχιστον να σε βλέπαμε και καμία φορά αρχαιολογικό ον .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.