Αδιάφοροι και ισόπαλοι… Αστέρας - ΟΦΗ 1-1

Αδιάφοροι και ισόπαλοι… Αστέρας - ΟΦΗ 1-1

Απρίλιος 27, 2024 - 22:27
1 σχόλια

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΟΦΗ (1-1) με τις δύο ομάδες να είναι αδιάφορες βαθμολογικά, στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των play out της Super League.

Ο Αλάγκμπε άνοιξε το σκόρ για την αρκαδική ομάδα στο 12ο λεπτό, ενώ οι Κρητικοί ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Γκρόζντανιτς στο 53ο λεπτό σε ένα παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις και από τις δύο πλευρές.

Μόλις στο 12ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Παλάσιος πήρε κεφαλιά, η μπάλα έμεινε στα καρέ των φιλοξενούμενων, ο Κρεσπί από τα δεξιά έκανε το γύρισμα και Αλάγκμπε πλάσαρε για 1-0 των κιτρινομπλέ.

Στο 53’ ο Μπάκου έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Γκρόζντανιτς έβαλε το πόδι του πριν από τον Τοράλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για την ισοφάριση του ΟΦΗ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής - Λύρατζης, Καστάνιο, Γκρόζντανιτς, Χουχούμης - Γιαμπλόνσκι (71’ Μουνάφο), Αλάγκμπε - Ζουγλής (71’ Μπαρτόλο), Παλάσιος (80’ Γκος), Ρεγκίς - Μιριτέλο (81’ Αγγελάκης).

ΟΦΗ: Χριστογεώργος - Λαμπρόπουλος, Λουκάο, Βούρος, Τοράρινσον - Μεγιάδο, Τοράλ (74’ Αποστολάκης), Μπάκιτς (88’ Θεοδοσουλάκης) - Ριέρα (83’ Μοσκέρα), Μπάκου (74’ Γκλάζερ), Ισέκα (83’ Φελίπε)

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Χα χα χα χα χα χα χα χα. Θέλατε και πλευ οφ. Σας το είχα γράψει. ΠΛΕΥ ΑΟΥΤ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.