Αγιασμός για τον Ορχομενό Λεβιδίου (pics)

Αγιασμός για τον Ορχομενό Λεβιδίου (pics)

Σεπτέμβριος 26, 2016 - 19:04
0 σχόλια

Τον καθιερωμένο Αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς πραγματοποίησε ο Σύλλογος Σωματικής Αγωγής Ορχομενός Λεβιδίου στο γήπεδο του το απόγευμα της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου.

Τα τμήματα ποδοσφαίρου και η οικογένεια  του Ορχομενού Αγιάστηκαν παίρνοντας την ευχή του Θεού για μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες στις αθλητικές δραστηριότητες του Αθλητικού Συλλόγου του Λεβιδίου.

Το παρών στον καθιερωμένο Αγιασμό έδωσαν σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας, οι προπονητές και ασφαλώς οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας αλλά και των τμημάτων των ακαδημιών του Ορχομενού.

 Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα βρει τον Ορχομενό στην Α' Αρκαδίας με στόχο την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και το καλό ποδόσφαιρο ενώ και η παιδική ομάδα του Λεβιδίου θα αγωνιστεί στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αρκαδίας αποτελώντας με την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της μία σταθερή δύναμη.

Αμέσως μετά το τέλος του Αγιασμού ο Ορχομενός εκμεταλλευόμενος την πρόκριση του στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αρκαδίας μετά την μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Παγγορτυνιακό πραγματοποίησε φιλική αναμέτρηση με την Ελπίδα Τρίπολης στο πλαίσιο προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.