Επιχείρηση από την Τεγέα προσέφερε 3 τόνους μήλα στις ευπαθείς ομάδες της Αρκαδίας (vid)

Επιχείρηση από την Τεγέα προσέφερε 3 τόνους μήλα στις ευπαθείς ομάδες της Αρκαδίας (vid)

Νοέμβριος 10, 2021 - 12:54
2 σχόλια

Μία πράξη αλληλεγγύης που μπορεί να βρει πολλούς μιμητές, ανακοινώθηκε την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου από την ΠΕ Αρκαδίας.

Το Κτήμα Κυριακούλη «Τegaia» από την περιοχή της Τεγέας  διέθεσε πάνω από 3 τόνους μήλα Τριπόλεως στις ευπαθείς ομάδες του δήμου.

Τα προϊόντα θα διατεθούν από την περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας στον Σύλλογο ΑμεΑ Αρκαδίας, στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Τρίπολης και στις πολύτεκνες οικογένειες της Αρκαδίας.

Τα μήλα είναι πολλά, και, όπως ανέφερε ο κ. Λαμπρόπουλος, θα δοθεί μια ποσότητα από τα δημοφιλή και απόλυτα αρωματικά μήλα Τριπόλεως και στους άλλους νομούς της περιφέρειας.

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κ. Καραλής Νίκος ευχαρίστησε τον επιχειρηματία για τη μεγάλη αυτή προσφορά του, μίλησε για τις δράσεις του Συλλόγου οι οποίες γίνονται υπό της αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΠΕ Αρκαδίας

Αυτή η προσφορά είναι μέρος μιας σειρά δράσεων της ΠΕ Αρκαδίας, όπως ανέφερε ο κ. Λαμπρόπουλος για τη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Video: 

ArcadiaPortall.gr Αγρότης προσέφερε 3 τόνους μήλα στις ευπαθείς ομάδες


2 Σχόλια

1000 ευρώ ok

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.