Το ακυρωθέν γκολ του Νικηταρά (vid)

Το ακυρωθέν γκολ του Νικηταρά (vid)

Μάρτιος 21, 2016 - 15:00
1 σχόλια

Η αναμέτρηση του Νικηταρά με το Κορακοβούνι για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας πέραν από τον χαρακτήρα του γειτονικού ντέρμπι είχε και τεράστιο ενδιαφέρον αναφορικά με την μάχη που δίνουν και οι δύο ομάδες για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Νικηταράς πίεσε για το γκολ, αρχικά υπάρχει η χαμένη ευκαιρία με την μπάλα να φεύγει κόρνερ και στην συνέχεια μία πολύ δύσκολη φάση όπου η γηπεδούχος ομάδα των Δολιανών διαμαρτύρεται για γκολ που δεν μέτρησε με υπόδειξη του βοηθού ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή.

Δυστυχώς από το βίντεο λόγω ενός τεχνικού προβλήματος από τα πλάνα του συνεργάτη από το astrosnews.gr δεν είναι ευδιάκριτη η φάση του ακυρωθέντος γκολ του Νικηταρά, ενώ για τον ίδιο λόγο (τεχνικό πρόβλημα) η επίμαχη αυτή φάση δεν μπόρεσε να μπει στην αθλητική διαδικτυακή εκπομπή «Στα Γήπεδα της Αρκαδίας».

Ύστερα από προσπάθεια που έγινε αποκαταστάθηκε το πρόβλημα και στο βίντεο μπορείτε να δείτε την ευκαιρία του Νικηταρά που καταλήγει σε κόρνερ και το τελείωμα της επίμαχης αυτής φάσης με τις διαμαρτυρίες των και τις διαμαρτυρίες από πλευράς των ποδοσφαιριστών του Νικηταρά Δολιανών καθώς δεν είναι ευδιάκριτο το αν η μπάλα πέρασε ή όχι την γραμμή.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Το ακυρωθέν γκολ του Νικηταρά


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μας δουλευετε κανονικα μου φαινεται.. Μια χαρα τραβουσατε αλλα το κοψατε για να καλυψετε τον παραλιοτη ρεφερι.. ευχαριστουμε κυριε ΜΗΤΣΕΑ απο τα Δολιανα δεν ξανα ερχεται κανενας στην εκπομπη σας..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.