Αλεξόπουλος: Ο Αρκαδικός είναι η ομάδα μου

Αλεξόπουλος: Ο Αρκαδικός είναι η ομάδα μου

Σεπτέμβριος 29, 2016 - 09:56
0 σχόλια

Ο Μπάμπης Αλεξόπουλος είναι βέβαιο πως αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του Αρκαδικού ωστόσο οι δρόμοι του με την ομάδα χώρισαν ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς λόγω προσωπικών λόγων του ιδίου.

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Μπάμπης Αλεξόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα ευχαριστώντας τα μέλη της διοίκησης και τον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Σμυρνιώτη δίνοντας ευχές για καλή επιτυχία στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο facebook ο Μπάμπης Αλεξόπουός

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μέλος της διοίκησης του Αρκαδικού ξεχωριστά. Ειδικότερα στον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Σμυρνιώτη για την δυνατότητα που μου έδωσε να είμαι μέλος αυτής της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα ΜΟΥ για την φετινή αγωνιστική περίοδο ότι καλύτερο και να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της. Εις το επανιδείν...!!!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.