Live: Απόλλωνας Τυρού - Αετός Δάρα

Live: Απόλλωνας Τυρού - Αετός Δάρα

Απρίλιος 27, 2024 - 15:52
4 σχόλια

Φίλες και φίλοι του Αρκαδικού ποδοσφαίρου μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης που θα κρίνει τον νέο πρωταθλητή της Β' Αρκαδίας ανάμεσα στον Απόλλωνα Τυρού και τον Αετό Δάρα.

Σάββατο 27 Απριλίου , 16:00

Απόλλωνας Τυρού - Αετός Δάρα 1-1 ΤΕΛΙΚΟ 

- Ο Απόλλωνας Τυρού είναι πρωταθλητής Β' Αρκαδίας

- Γκολ ο Απόλλωνας στο 81' άμεση απάντηση και γκολ ο Αετός στο 83'. Το θρίλερ συνεχίζεται.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Κρίμα όμως και για τους δαραίους... τρία γκολ έφαγαν σε όλο το πρωτάθλημα και όλα από τον Απόλλωνα και δεν ανέβηκαν... άδικο κι αυτό... δύο έπρεπε να ανεβαίνουν

Ναι και τι μ αυτό??και τον τυρο δεν τον κέρδισαν καθόλου φέτος...δεν πάει συναισθηματικά το πράγμα φίλε..!!!

Με μια ομάδα, και όχι Ακαδημία η παρέα, έπαιξε ο αετός και δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Αυτό γίνεται όταν υπάρχει έπαρση και εγωισμός. Υπομονή μέχρι του χρόνου, αν δεν κατέβει Μεγαλόπολη , και Λεβίδι έχετε μεγάλες ελπίδες να ανεβείτε.

Δεν είναι καθόλου κρίμα. Γιατί να στεφθεί πρωταθλήτρια μία ομάδα που βρέθηκε συνοδοιπόρος του Απόλλωνα στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας πάρει 2 αγώνες στα χαρτιά. Εκ των οποίων, αυτός στο Λεωνίδιο θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη αποστολή.. Έτσι και αλλιώς αφού είναι τόσο σίγουρο οτι θα ανέβει ο Παναρκαδικός θα ανέβει και ο Δάρας ως δεύτερος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.