Αλλαγή σκυτάλης στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Αρκαδίας (vid)

Αλλαγή σκυτάλης στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Αρκαδίας (vid)

Φεβρουάριος 06, 2024 - 13:45
1 σχόλια

Συνέντευξη τύπου για την αλλαγή στην θέση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου.

Ο Αστυνομικός Νικόλαος Λυμπερόπουλος ανέλαβε την θέση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Αρκαδίας έπειτα από την αποχώρηση από την θέση αυτή του Αστυνομικού Γεωργίου Οικονομόπουλου.

Η επανεκλογή του Γεωργίου Οικονομόπουλου στην Δημοτική Αρχή και οι αυξημένες υποχρεώσεις του στην υπηρεσία της καθαριότητας, του περιβάλλοντος όπως και στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρίπολης τον ώθησαν στην απόφαση της αποχώρησης του από την προεδρία του Αστυνομικού Συνδικαλιστικού Οργάνου της Αρκαδίας.

Στην τοποθέτηση ο πρώην πρόεδρος έκανε τον απολογισμό της θητείας του, ανέφερε πως παραμένει ενεργά στο Συνδικαλιστικό Όργανο, στο πλευρό του νέου προέδρου και του νέου Δ.Σ. τονίζοντας πως βασικό του κριτήριο ήταν και παραμένει η προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων του.

Ο νέος πρόεδρος, Νικόλαος Λυμπερόπουλος ευχαρίστησε τον Γεώργιο Οικονομόπουλο για όσα πρόσφερε από την θέση του και με την σειρά του αναφέρθηκε σε μείζονα ζητήματα που αφορούν τον νομό Αρκαδίας και τους Αστυνομικούς.

Πιο συγκεκριμένα ο Νικόλαος Λυμπερόπουλος μίλησε για τα προβλήματα της έλλειψης προσωπικού στην Αρκαδία τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η Αστυνομία δεν είναι μόνο η Αθήνα.

Τέλος, ο νέος πρόεδρος απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την εγκληματικότητα στον νομό Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Αλλαγή σκυτάλης στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Εσείς δηλαδή καταλάβατε ότι το μείζον θέμα που προέκυψε από τη συνέντευξη ήταν η "αλλαγή σκυτάλης" στην Ένωση Αστυνομικών Αρκαδίας που το κάνατε και τίτλο κιόλας ή ότι δεν υπάρχει προσωπικό στην Αρκαδία; Ώραία αξιολόγηση γεγονότων κάνατε. Συγχαρητήρια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.