Ανάδειξη και προβολή του Menalon trail στην Greek Tourism Expo

Ανάδειξη και προβολή του Menalon trail στην Greek Tourism Expo

Νοέμβριος 23, 2016 - 10:19
0 σχόλια

Στη Greek Tourism Expo 2016 , που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo της Αθήνας, θα λάβει μέρος η ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΚΟΙΝΣΕΠ με στόχο την ανάδειξη και προβολή του Menalontrail, του πρώτου πιστοποιημένου μονοπατιού (LeadingQualitytrail) στην Ελλάδα και του δέκατου στην Ευρώπη από την Πανευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Πεζοπόρων ERA (European Ramplers Association).

Βασική επιδίωξη της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης  ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΚΟΙΝΣΕΠ είναι η προσέλκυση ειδικών ομάδων επισκεπτών στην ευρύτερη περιοχή του Μαινάλου καθώς και των 9 οικισμών από τους οποίους διέρχεται το μονοπάτι οι οποίοι ταυτόχρονα αποτελούν τουριστικά θέρετρα της περιοχής (Στεμνίτσα, Δημητσάνα,Zυγοβίστι, Ελάτη, Βυτίνα, Ελάτη, Νυμφασία, Μαγούλιανα, Βαλτεσινίκο, Λαγκάδια) με στόχο τον τουρισμό πεζοπορίας , τον τουρισμό φύσης και αθλητικών δραστηριοτήτων (trekking, hiking, rafting,  σπηλαιολογία) αλλά και γενικότερα τη γνωριμία με τον  γαστρονομικό και πολιτιστικό πλούτο της περιοχής. Η ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΚΟΙΝΣΕΠ θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο της Περιφέρειας  Πελοποννήσου που αποτελεί σταθερό αρωγό της προσπάθειας για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της προβολής του Menalontrail.

Η 3η GREEKTOURISMEXPO, η επίσημη διεθνής έκθεση τουρισμού της Αθήνας, προσελκύει εκθέτες από όλους τους τομείς του ελληνικού τουρισμού, Ξενοδοχεία, Τουριστικά Γραφεία, Περιφέρειες, Δήμους, Φορείς του Τουρισμού, LuxuryBoutiqueHotels&Villas, Εταιρείες Κρουαζιέρας, HotelManagement, M.I.C.E και BusinessTravel , Εξοπλισμών, Αρχιτεκτονικής, Κατασκευών κ.λ.π. καθώς επίσης και 120 Διεθνείς επιλεγμένους και καταξιωμένους HostedBuyers από 30 χώρες οι οποίοι συνεργάζονται αποδεδειγμένα ή επιθυμούν να συνεργαστούν δυναμικά με ελληνικές επιχειρήσεις.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.