Άνοδος της ακροδεξιάς και στην Αρκαδία με «άρμα» το κόμμα «Σπαρτιάτες»

Άνοδος της ακροδεξιάς και στην Αρκαδία με «άρμα» το κόμμα «Σπαρτιάτες»

Ιούνιος 26, 2023 - 17:55
8 σχόλια

Το νέο πολιτικό σκηνικό φέρει τρία κόμματα που είναι στο δεξιό άκρο του φάσματος να μπαίνουν στην νέα βουλή όπως προέκυψε από τα τελικά αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιουνίου του 2023.

Σαφώς η μεγαλύτερη έκπληξη ακούει στο όνομα Σπαρτιάτες που με όχημα τον Ηλία Κασιδιάρη από τις φυλακές ήρθε σχεδόν από το πουθενά να βάλει νέα δεδομένα στον ευρύτερο δημοκρατικό χώρο αναδιαμορφώνοντας το τοπίο.

Στο φάσμα αυτό μπαίνει και το κόμμα Νίκη που πέρασε το όριο και είναι στην νέα βουλή αλλά και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου που είναι στον ευρύτερο δεξιό-πατριωτικό χώρο που κράτησε δυνάμεις και επανεκλέχτηκε στην νέα βουλή.

Η ραγδαία άνοδος των ακροδεξιών κομμάτων ήρθε και στον νομό μας και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό από τους ψήφους και από τα συνολικά ποσοστά που έλαβαν οι συγκεκριμένοι συνδυασμοί αλλά και άλλοι που έμειναν εκτός βουλής.

Οι Σπαρτιάτες στην Αρκαδία πήραν στην «παρθενική» τους συμμετοχή 2, 334 ψήφους (!) με ποσοστό 4,46%, η Ελληνική Λύση έλαβε 1, 922 ψήφους με ποσοστό 3, 67%, η Νίκη πήρε 1, 498 σταυρούς με ποσοστό 2, 86% και από κει και πέρα έχουμε τον Πατριωτικό Συνασπισμό με 0, 46% και 239 ψήφους, την Φωνή Λογικής της Αφροδίτης Λατινοπούλου με 0, 41% και 215 ψηφοδέλτια και το Εθνικό Μέτωπο με ποσοστό 0,07 και 39 ψήφους.

Αθροίζοντας λοιπόν τα κόμματα που είναι στο δεξιό-πατριωτικό χώρο πήραν στην Αρκαδία όλα μαζί 6, 257 ψήφους με τους Σπαρτιάτες να είναι στην πέμπτη θέση όλων των κομμάτων του νομού μας έχοντας σχεδόν τα μισά ψηφοδέλτια από τα άλλα πέντε κόμματα του ίδιου χώρου.

Σπαρτιάτες 2, 334 ψήφους με ποσοστό 4,46%

Ελληνική Λύση 1, 922 ψήφους με ποσοστό 3, 67%

Νίκη 1, 498 ψήφους με ποσοστό 2, 86%

Πατριωτικός Συνασπισμός 239 ψήφους με ποσοστό 0,46

Φωνή Λογικής 215 ψήφους με ποσοστό 0, 41%

Εθνικό Μέτωπο 39 ψήφους με ποσοστό 0,07


8 Σχόλια

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ @ 28%-29% σε λιγότερο από 3 χρόνια στην Αρκαδία και @ 34%-36% στην Αττική <<** Το ξερχα-βαλωμα της Ελλάδας από όλα τα κουμουνιστικα-σοσιαλιστικα κόμματα τα τελευταία 74 χρόνια φτάνει δια πάντα στο ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ<<**

Θα το αναλύσει η πρωτόπλαστη αφού συνέλθει από το μετατραυματικό της πρώτης φοράς φάπας!

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Επί χούντας τα χρυσαύγουλα στυλιάρια θα έτρωγαν ξύλο πρωί, μεσημέρι, βράδυ, λόγω βλακείας.

Το ξέρω θα σε σοκάρω 18:30 αλλά πρέπει να μάθεις κάτι που δεν έμαθες όπως φαίνεται για την Ελληνική Ιστορία! Μάθε λοιπόν πως τα κουμμούνια ηττήθηκαν πριν 74 χρόνια (να είναι καλά που τους Χίτες & τους δωσίλογους τους βοήθησαν στην αρχή οι Γερμανοί Ναζί & μετά οι ΑγγλοΑμερικάνοι) στον εμφύλιο, έτσι γλιτώσαμε τους λαιμούς μας από τα κονσερβοκούτια & τα σπίτια μας, ασχέτως αν σήμερα μας τα κόβουν οι χρυσαyήτες & μας τα παίρνουν οι Τραπεζίτες & τα funs. Μάθε πως την εξουσία την κατέλαβαν η συνεργαζόμενη με τους Ναζί κατακτητές Οικονομική ελίτ της χώρας μαζί με τους Χίτες-δωσίλογους της κατοχής.

€ΡΝΤΟΓΑΝΟΤΑΚΗ$ & 18:30 Θα θέλαμε την άποψη σας για τον Κασιδιάρη. Κατά την άποψη σας ο Κασιδιάρης είναι ένας νεοναζί μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή; Μήπως είναι ένας διαταραγμένος μεγαλομανής δολοφόνος ή μήπως για εσάς είναι ένας γνήσιος πατριώτης;

Η αριστερά νίκησε γιατί επέβαλλε της ατζέντα της στην πολιτική (διεθνισμός, ανθελληνισμός, δικαιωματισμός) με αντάλλαγμα να αφήσει την οικονομία να την λυμαίνεται ο καπιταλισμός. Stoixe δεν νομίζεις ότι η αριστερά πρέπει να βγάλει από το μάτι της το δοκάρι της 17Ν για να μετά να χορηγεί πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων ως παρακράτος

€ΡΤΟΓΑΛ6$ Πως καταφέρνετε μέσα σε τρείς κουβέντες να γράφετε τόσες φανταστικές ιστορίες; Που σας τα "σερβίρουν" όλα αυτά τα μαργαριτάρια;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.