Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, δεν φέρνουνε την Αλλαγή

Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, δεν φέρνουνε την Αλλαγή

Νοέμβριος 19, 2021 - 11:04
7 σχόλια

Ω, παίδες Ελλήνων, δημοκράτες, σοσιαλιστές (πόσα χρόνια έχω να ακούσω αυτή τη λέξη και να έχει νόημα!), πασόκοι, παλαιοπασόκοι, ορθόδοξοι πασόκοι, κιναλίτες, κιδησόφιλοι και κεντρώοι που κοιτάτε δεξιά ή αριστερά, ή και δεξιοαριστερά, παπανδρεϊκοί του Ανδρέα, Θεός σχωρέστον, και του επανεμφανιζόμενοι Γιωργάκη - «το παιδί δεν κάνει», και λοβερδικοί, ωρέ παιδιά καημένα!

Αφήνω στην άκρη τα αποφθέγματα, τα φληναφήματα και τις πομφόλυγες, και περνάω στο ψητό:

Ρε σεις, ποια Αλλαγή να φέρουν οι υποψήφιοι για την προεδρία των εβδομήντα ετών;

Ποια αλλαγή θα φέρετε κι εσείς, οι στεφανωμένη με την λευκήν την κώμην;

Δώστε τόπο στα νιάτα, βρε, που μπαμπάκιασε η πλατεία Άρεως προχθές στη συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου!

Όλο το σύστημα του '80 και του '90 ήταν εκεί, σύσσωμο και αποφασισμένο να ξαναφέρει τον ήλιο τον πράσινο και τις ίδιες δεκαετίες, αν γίνεται.

Εμπρός... πίσω! Τι κι αν ο ΓΑΠ έχει αποδείξει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει, εσείς, εκεί, ακόμα ψηφίζετε τα γονίδια του Ανδρέα, ένεκα και της ευγνωμοσύνης για τα ευεργετήματα, να συμπληρώσουμε.

Εμφανιστήκατε κάποιοι από εσάς και, απευθυνόμενοι στους συγκεντρωμένους, θυμηθήκατε τι σας είχε πει ο πατήρ υμών το 1964(!) «πάντα να στηρίζετε την οικογένεια Παπανδρέου»!

Γιατί, σεβαστοί μου μπαρμπούληδες;

Δώστε τόπο στα νιάτα, βρε, δώστε μια ευκαιρία να αναλάβει την προεδρία του κόμματος ένας νεότερος άνθρωπος, όχι από τζάκι, που έχει όρεξη να δουλέψει και να φτιάξει ένα κόμμα που να σέβεται τις αξίες του ΠαΣοΚ αλλά να βλέπει μπροστά, να πάρει τους νέους μαζί του.

Αλλαγή με παλιά μυαλά και κορμιά, δεν γίνεται, πώς να το κάνουμε;

 

ΥΓ.: Σωστά, δεν υπάρχουν φιλανθήματα, υπάρχουν όμως δαίμονες και εκτός τυπογραφείων... Το λάθος διορθώθηκε, ευχαριστούμε για την επισήμανση.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Αυτός ο ηλικιακός διαχωρισμός καταντά αηδία. Από πότε είναι αυτονόητη η ηλικία με τις νέες ιδέες; Να σας θυμίσω οτι δοκιμάστηκε ο Τσίπρας και είδαμε οτι ενεργούσε άλλοτε βαριεστημένα και άλλοτε με αντιλήψεις μεσαίωνα. Να σας θυμίσω και την διακυβέρνηση Καραμανλή μικρού όπου όταν ανέλαβε ήταν 48 ετών. Μας πήγε στα βράχια και δεν τρέχει και τίποτα. Αρα σταματήστε αυτή την καραμέλα και το ρατσισμό γιατί δεν έχει νόημα. άλλωστε κοντος ψαλμός αλληλούια

Δεν υπάρχουν "φιλανθήματα" ρε λεβέντες. Μόνο φληναφήματα. Μάθετε μπαλίτσα πρώτα και μετά χρησιμοποιήστε δύσκολες λεξούλες. Για να μην γελάνε και τα τσιμέντα, σας το λέω

@12:15 Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι και παραείναι αυτονόητη η ηλικία με τις νέες ιδέες, όταν αναστήθηκαν και πάλι από τους τάφους όλα τα ζόμπι του πρώην ΠΑΣΟΚ των δεκαετιών του '80 και '90 και βλέπουν πάλι εξουσίες, υψηλα ποσοστά και παραγοντιλίκια. Και όλα αυτά ντυμένα με το φρέσκο σουξέ "θα τον μεθύσουμε τον ήλιο σίγουρα ναι", το οποίο είχε σιχαθεί κι ο ίδιος ο Ανδρέας όσο ζούσε. Και τώρα μας μιλάτε για "νέα" αλλαγή. Με ποιούς; Με όλους αυτούς τους απολιθωμένους 75άρηδες... Αλέκους και Τάσους με τις παρωχημένες ιδέες; Λυπηθείτε μας και λίγο

Σας ευχαριστώ που τα σχόλιά μου περί ηλικιωμένων υποστηρικτών της νέας αλλαγής τα κάνατε άρθρο. Σας είμαι υποχρεωμένος

Πέραν της αθλιότητας που παγίως αποτελεί η στήλη αυτή, είναι τρομακτική η πολλαπλασιαστική της όταν ασχολείται με τοην σπυρηνική σχάση του ουράνιο της πολιτικής τοξικότητας το ΠΑΣΟΚ!

Όποιος θυμαται τις "αξίες" (λέμε τώρα) του ΠΑΣΟΚ το πιστοποιητικό εμβολιασμού του έχει 7 μηνη ισχύ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.