Επικαιρότητα

Latest

Ξεκίνησε στην Τρίπολη η σχολή προπονητών UEFA C

Ξεκίνησε η σχολή προπονητών για δίπλωμα UEFA C που φιλοξενείται για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια στην Τρίπολη με την ΕΠΣ Αρκαδίας και τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αρκαδίας να υποδέχονται στη πόλη μας τους υποψήφιους.

Περισσότερα

Ζαχαράκη: Η προτεραιότητα της κυβέρνησης για την ισοτιμία των ατόμων με αναπηρία

Σε εκδήλωση με θέμα «Αναπηρία και ευρωπαϊκή προοπτική» την οποία διοργάνωσε η Γραμματεία Ατόμων με Αναπηρία, στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην Πλατεία Συντάγματος μίλησε το απόγευμα της Κυριακής, η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογέν

Περισσότερα

Αποτελέσματα και βαθμολογία στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με τον Αρκαδικό γνωρίζει την ήττα από τον Πολύβιο και τον Πελασγό επίσης να χάνει στην Μεγαλόπολη από τον Δίων Κυπαρισσίας.

22η αγωνιστική

Περισσότερα

Αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλαδικές - Το πρόγραμμα

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Περισσότερα

Πρώτος ως το τέλος ο Παναρκαδικός - Η βαθμολογία στον όμιλο

Μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 5ου ομίλου των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική κατηγορία ο Παναρκαδικός έπειτα από το τέλος της 6ης αγωνιστικής στο τελευταίο του παιχνίδι.

6η αγωνιστική

Περισσότερα

Κικίλιας: Δεν θα επιδείξουμε καμία ανοχή για την εγκληματική ενέργεια στην Πάρνηθα

«Κράτος, Διωκτικές Αρχές και Πολιτική Προστασία, θα κάνουν τα πάντα για να τιμωρηθεί σκληρά αυτή η εγκληματική ενέργεια», ανέφερε στο μήνυμά του ο ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας

Περισσότερα

Συνελήφθη 46χρονος για εκκρεμή δικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες (23.5.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.

Περισσότερα

Ανήλικος έχασε τις αισθήσεις του σε μπαρ λόγω κατανάλωσης αλκοόλ - Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, δύο ιδιοκτήτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένας ακόμη ενήλικος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανη

Περισσότερα

Την Τρίπολη θα επισκεφτεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Βόρειας Κυνουρίας, ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Τρίπολη την ερχόμενη Τρίτη 28 Μαΐου.

Περισσότερα

Στη Δυτική όχθη ο Κασσελάκης - Μήνυμα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Στο Τελ Αβίβ έφτασε η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη.

Περισσότερα

Ευρωεκλογές 2024: Πότε θα μείνουν κλειστά τα σχολεία

Εγκύκλιο σε όλες τις διευθύνσεις εκπαίδευσης απέστειλε το υπουργείο Παιδείας ζητώντας να ετοιμάσουν τις σχολικές αίθουσες προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τις ευρωεκλογές 2024, που θα γίνουν στις 9 Ιουνίου.

Περισσότερα

Επιβλητικός και αήττητος ο Παναρκαδικός και στα Κρέστενα

Ο Παναρκαδικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο τελευταίο του παιχνίδι στην σεζόν με νίκη και στα Κρέστενα με σκορ 0-3 όντας αήττητος σε όλη την διάρκειας της σεζόν σε μια μαγική και εντυπωσιακή πορεία.

Περισσότερα

«Ισχυρό ΚΚΕ για να πάρουν κυβέρνηση και ΕΕ μήνυμα αντίστασης»

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε σημερινή του ομιλία στον Κολωνό κάλεσε σε μεγάλη και αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές τονίζοντας «αυτή θα είναι η καλύτερη επένδυση για το αύριο.

Περισσότερα

Δένδιας: Το Ολοκαύτωμα του Σουλίου αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της Ελληνικής Ιστορίας

 «Το Σούλι και το Ζάλογγο είναι ταυτισμένα… με τον αγώνα για την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Περισσότερα

Συνελήφθη Τούρκος για τη φωτιά στο όρος Αιγάλεω - Ομολόγησε τον εμπρησμό

Στη σύλληψη του υπαίτιου εμπρηστή για τη φωτιά στο όρος Αιγάλεω προχώρησαν οι Αρχές, σύμφωνα με την ενημέρωση του Βασίλη Κικίλια.

Περισσότερα

Σελίδες