Αστέρας Τρίπολης: Προπόνηση χωρίς Μπαντή

Αστέρας Τρίπολης: Προπόνηση χωρίς Μπαντή

Μάρτιος 18, 2016 - 23:04
0 σχόλια

Στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σuper League την Κυριακή (20/3, 19:30) νστο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο Μάκης Χάβος καταστρώνει τα σχέδια του ενόψει του ιδιαίτερα σημαντικού από βαθμολογικής άποψης αγώνα με τον Ολυμπιακό για την αρκαδική ομάδα βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του να είναι πολύ συγκεντρωμένοι και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό καθημερινά.

Στο προπονητικό πρόγραμμα της Παρασκευής (18/3) δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης ο Γιώργος Μπαντής, ενώ για πρώτη φορά μετά από 5 μήνες έπιασε μπάλα και έκανε κάποιες ασκήσεις με τους τερματοφύλακες ο Τόμας Κοσίσκι με το βάρος να πέφτει στις ασκήσεις τακτικής.

Επόμενη προπόνηση για τον Αστέρα Τρίπολης είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (19/3) και αμέσως μετά ο Μάκης Χάβος θα ανακοινώσει την κιτρινομπλέ αποστολή.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.