Άστραψε και βρόντηξε ο Πρόεδρος!

Άστραψε και βρόντηξε ο Πρόεδρος!

Δεκέμβριος 30, 2015 - 13:39
8 σχόλια

Χρονιάρες μέρες, φίλοι, μου αλλά κάποιοι δεν έχουν μπει στο γιορτινό κλίμα ή μάλλον... δεν τους αφήνουν να μπουν!

Και μπορεί στις εκδηλώσεις να φαίνονται όλα καλά κι ωραία, πίσω από τις κλειστές πόρτες όμως οι φωνές κι οι τσακωμοί στη δημοτική αρχή δίνουν και παίρνουν! Αφορμή, όχι, όχι η ΚΕΔΗΤ, αλλά το ΔΑΚ που η διοίκησή του φαίνεται να δημιουργεί προβλήματα και διχόνοιες στην παράταξη.

Μπορεί να έχασα το επεισόδιο την παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά έμαθα ότι ο Μήτσος έδωσε, προφορικά, την ευθύνη του ΔΑΚ στον φίλο Βρέντα κι ο Θοδωρής τα πήρε στο κρανίο… Τι, δεν μάθατε τι έγινε την παραμονή;; Ααααα, χαμός, έξω άλλοι έλεγαν τα κάλαντα και μέσα άλλοι … διασταύρωναν τα ξίφη τους και κατέβαζαν καντήλια!

Στο τέλος όμως όλη την ευθύνη, που λέει και το άσμα, ποιος θα την πάρει, αυτός που είναι υπεύθυνος στα χαρτιά ή αυτός που έχει προφορική εντολή;; Κι αυτό το ΔΑΚ όλο προβλήματα, μία κλειστές πόρτες, την άλλη χωρίς θέρμανση κι όλοι άφαντοι κι ο ένας ρίχνει το φταίξιμο στον άλλον! Παιδιά αν δεν μπορείτε πείτε σε μένα να την πάρω την ευθύνη κι αν γίνει τίποτα ξέρω τι να κάνω, θα εξαφανιστώ, αλλά εγώ θα έχω δικαιολογία αφού είμαι φάντασμα, εσείς δεν έχετε καμία!

Ο πρόεδρος όμως δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα, αν θέλουν ας τον διαγράψουν, ξέρουν αυτοί από τέτοια! Τα φαντασματάκια μου είπαν ότι οι δυο τους, Μήτσος και Θοδωρής,  τα είπαν κατ’ ιδίαν σε ένα όχι τόσο ήρεμο κλίμα, αφού οι φωνές τους ακούστηκαν μέχρι την απέναντι γωνιακή καφετέρια.

Όχι τίποτα άλλο, τα νέα τα έμαθαν και οι παρατάξεις της απέναντι όχθης και …τρίβουν τα χεράκια τους… Τέτοια χαρά, λέει, χριστουγεννιάτικα είχαν καιρό να πάρουν και τσάκισαν τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες…

Λέτε να έχουμε εξελίξεις; Πάντως να περιμένουν μετά την Πρωτοχρονιά, να προλάβουμε να φάμε κι ένα κομμάτι βασιλόπιτα, βρε παιδιά!

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

οποιος λεει οτι το δικο μας ΔΑΚ ειναι σε μαυρα χαλια ,και το ενα η το αλλο,ας παει να δει σε τι κατασταση ειναι αλλα ΔΑΚ σε αλλες πολεις να δει αν ειναι ανοιχτα κολυμβητηρια,κλπ αν εχουν ζεστη κλπ αν ειναι καθαρα κλπ και μετα ας μιλησουν για το δικο μας,ειτε επι δημαρχιας τωρινης,ειτε πιο παλια (εγω δεν μπαινω στο τρυπακι αντιπαλοτητας δημαρχων) .οχι οτι δεν θελουμε κατι καλυτερο ακομα (ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο) αλλα ειπαμε,μην ειμαστε και αχαριστοι στις εποχες μας ....................................ενας δημοτης που εχω γραψει και γραφω ωρες ατελειωτες στο ΔΑΚ !!!!!!!!!!!!

Καραλή παραιτήσου απο Νομικό πήγαινε στο σπίτι σου και στην οικογένεια σου γιατί θα σε μπλέξουν ασχημα τα καινούργια αφεντικά που εχει ορίσει ο Παυλής στο ΔΑΚ. Θα την πάθεις σαν τον Τσούκα.

Για προσέχτε εκεί στο Δήμο με την ΚΕΔΗΤ και τις άλλες εξυπνάδες σας γιατί στα Ιωάννινα σήμερα έπεσαν ισόβια από το Εφετείο για υπεξαίρεση!!!

http://newpost.gr/ellada/507247/giannena-isobia-ston-prwhn-tamia-toy-dhmoy-gia-ypeksairesh-1-3-ekat-eyrw

Ναι κωστακη, τον Γιαννάκη να φοβάσαι, ξέρεις εςυ εκείνο τον σμυρνιωτη λέω, γιατι τον έχουν έτοιμο....

Μεγάλη δαπανη το κολυμβητήριο ......... δηλαδη κανει δωρο ο Δήμος 200.000 ευρω καυσιμα για τους συλλόγους και το λιγο κοινο που κολυμπαει............ εδω λεμε χρυση πισίνα ......... καλο θα ήταν Να ελεχτεί η ανταποδοτικοτητα να δουμε και τι πληρώνουν αυτοι ... γιατι στο χωριο μου λενε με πορ... δεν βάφουν αυγά....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.