Αθλητική εκπομπή: Στα Γήπεδα της Αρκαδίας

Αθλητική εκπομπή: Στα Γήπεδα της Αρκαδίας

Νοέμβριος 16, 2015 - 08:40
4 σχόλια

Δείτε στην αθλητική διαδικτυακή εκπομπή "Στα Γήπεδα της Αρκαδίας" με την Πέννυ Αναστοπούλου όλη την αθλητική κίνηση του Σαββατοκύριακου και βίντεο με στιγμιότυπα από τους αγώνες: ΑΕΚ Τρίπολης-Δόξα Μεγαλόπολης 0-2, Πανθυρεατικός-Λεωνίδιο 2-0 , Βρασιές-Πανιώνιος 1-1, Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Νικηταράς Δολιανών 1-3, Απόλλων-Παγγορτυνιακός 2-3 (Α' Αρκαδίας), Μαντινειακός-Μ.Αλέξανδρος 7-1, Ηρακλής Βερβένων-Ερμής Μελιγούς 3-5 (Β' Αρκαδίας)

Οι χορηγοί της εκπομπής είναι:

-Σκαραβαίος

-Γερμανός

-Coppola Bar & Co

-Devero's pizza

-MEDICIN  Τριανταφυλλόπουλος

-Horizon FM 96.5

- Cioccolato

-Τζαβάρας ΑΕ

Ειδήσεις: 
Video: 

Στα Γήπεδα της Αρκαδίας 16 11 2015


4 Σχόλια

Το πρώτο γκολ του Πανθυρεατικού στον αγώνα με το Λεωνίδιο πόσα μέτρα είναι "οφσάιντ" ? Ας μας απαντήσει ο αγαπητός linesman...

Επαγγελματίας δημοσιογράφος οφείλει και πρέπει να καλύπτει αντικειμενικά όλες τις φάσεις ενός γεγονότος χωρίς να εκφέρει άποψη ούτε να λαμβάνει θέση και πολύ περισσότερο να μην δημιουργεί εντυπώσεις. Ο αγώνας του Πανθυρεατικού με το Λεωνίδιο βιντεοσκοπήθηκε και καλύφθηκε και από εμένα και ως φίλαθλος που βρέθηκα στο γήπεδο, θεωρώ απαράδεκτο να μην καλύπτεται σωστά η φάση του πρώτου γκολ του Πανθυρεατικού. Στην αργή φάση πρέπει να καλυφθεί τόσο η πάσα προς τον παίκτη που βάζει το γκολ όσο φυσικά και το γκολ (δεν νοείται οικονομία χρόνου δεδομένου ότι η διαφορά είναι δευτερόλέπτου).

Κ. Χιώτη τι θέση να πάρει ο δημοσιογράφος από λήψη μιας κάμερας από το κέντρο; Στην τηλεόραση και με τόσα replay πολλές φορές δεν βγάζουν άκρη, πόσο μάλλον με μια κάμερα από το κέντρο.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρειάζεται να δεις ούτε replay ούτε λήψεις από άλλη κάμερα. Η γραμμή της μεγάλης περιοχής δείχνει ξεκάθαρα τις θέσεις των δύο παικτών και την απόσταση που τους χωρίζει, χωρίς άλλους παίκτες να εμποδίζουν την καθαρή οπτική του επόπτη. Το "απόλυτο" οφσάιντ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.