Αυτοδιοικητικές: «Θρίλερ» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου - Ο «επιμένων» νικά;

Αυτοδιοικητικές: «Θρίλερ» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου - Ο «επιμένων» νικά;

Ιούλιος 05, 2023 - 21:08
10 σχόλια

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η «μάχη» στη Νέα Δημοκρατία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που αφορούν στον περιφερειακό θώκο.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, αφού πανελλαδικά ο Τύπος ασχολείται με το ποιος θα λάβει το χρίσμα του κυβερνώντος κόμματος για τις περιφερειακές εκλογές.

Οι τελευταίες πληροφορίες που αφήνονται να διαρρεύσουν από το περιβάλλον του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, αναφέρουν ότι ο ίδιος εμμένει στη δήλωσή του να κατεβεί υποψήφιος, εφόσον, όπως λένε, το κόμμα θα στηρίξει τους εν ενεργεία περιφερειάρχες.

Ο «επιμένων» νικά;

Από την άλλη πλευρά, στο περιβάλλον του Κώστα Βλάση, το όνομα του οποίου «έπαιζε δυνατά» όλο το προηγούμενο διάστημα, επικρατεί... σιγή ασυρμάτου. Αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση ή όχι.

Από την... τρίτη πλευρά, εκείνη του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά κ. Πτωχού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει σηκώσει το τηλέφωνο και έχει βγει... προς άγραν υποψηφίων συμβούλων.

Όλοι σε θέσεις μάχης.

Πάντως, καλό θα ήταν το κυβερνών κόμμα να μην καθυστερήσει περαιτέρω την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, διότι όλη αυτή η... εξαιρετικά ζωηρή συζήτηση και τα παρελκόμενά της δεν ωφελούν.


10 Σχόλια

Τους εν ενεργεία πρέπει να τους θέλει και ο κόσμος. Αν όμως είναι ανεπιθύμητοι θα πατώσουν.

Ο εν ενεργεία είναι μακράν ο καλύτερος! Οι άλλοι είναι απλώς σαμαρικές εμμονές. Αλλά ο πρωθυπουργός του... 25% θα μάθει πως δεν υπάρχουν πια μπέηδες και πασάδες στον Μοριά!...

To θεμα θεωρειται ληξαν Πτωχος ο επομενος Περιφερειαρχης...Η συναντηση εγινε και κλειδωσε....Να ευχηθουμε καλη επιτυχια....

ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΙ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ, ΠΟΡΤΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ .....ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΑ .....;;:

Μερικοί πεθαμένοι από τις προηγούμενες εκλογές θυμίζουν πως πρέπει να ταφούν. Ακριβώς ό,τι έκαναν και οι ζαίοι!

23.46 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ<< Αρχή άνδρα δείκνυσι» – παντού και πάντα…

Μην ανησυχείτε ρε μαστόρια αφού έτσι κι' αλλιώς όποιον και να στηρίξει η ΝΔ θα βγει με τα τσαρούχια , οπότε τζάμπα το σκούξιμο ...

poor guy

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.