Αυτοψία Πτωχού σε έργα στην Αρκαδία – Σε εξέλιξη η περιμετρική οδός στην Τρίπολη (vid)

Αυτοψία Πτωχού σε έργα στην Αρκαδία – Σε εξέλιξη η περιμετρική οδός στην Τρίπολη (vid)

Απρίλιος 03, 2024 - 17:00
2 σχόλια

Αυτοψία σε έργα που υλοποιούνται στην Αρκαδία πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Πτωχός την Τετάρτη 3 Απριλίου, συνοδευόμενος, από τον αναπληρωτή περιφερειάρχη κ. Χ. Λαμπρόπουλο, τον χωρικό αντπεριφερειάρχη κ. Κ. Μανδρώνη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο κ. Πτωχός επισκέφθηκε τη Γορτυνία και την Μεγαλόπολη όπου και συνάντησε τους δημάρχους των παραπάνω δήμων και μίλησε μαζί τους για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και για τα έργα που πρέπει να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Μετά το πέρας της περιοδείας ο κ. Πτωχός και ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης Κώστας παραχώρησαν δηλώσεις για το έργο που εκτελείται στην Τρίπολη και αφορά την περιμετρική οδό κάτω από την Εθνική Τρίπολης – Αθηνών.

Ο κ. Πτωχός μίλησε για τα έργα οδικής ασφάλειας, για το βιομηχανικό πάρκο, για την σχολή της ΔΕΗ, για την αξιοποίηση εγκαταλειμμένων κτιρίων στη Γορτυνία όπως η παλιά Αρχιεπισκοπή και για μία σειρά έργων που θα ενταχθούν στον στρατηγικό σχεδιασμό της περιφερειακής αρχής.

Ανέφερε ότι με τον δήμαρχο Τρίπολης έχουν μία εξαιρετική συνεργασία και επεσήμανε ότι είναι σχετικά ικανοποιημένος από την πρόοδο των έργων που γίνονται στην Αρκαδία.

Απαντώντας σε ερωτήσεις μας για την εξέλιξη του μεγάλου αθλητικού κέντρου στη Βυτίνα, ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάτι νεότερο για το έργο .

Ο κ. Τζιούμης μίλησε για το έργο της δημιουργίας περιμετρικών οδών πλησίον της ΒΙΠΕ Τρίπολης και την κατασκευή κόμβων στην είσοδο της Τρίπολης, που υλοποιεί η περιφέρεια που συνδέει διάφορες οδούς με την Εθνική.

Επίσης τόνισε ότι τώρα δίνεται η δυνατότητα να εγκατασταθούν και νέες επιχειρήσεις στην περιοχή.

Στόχος είναι να γίνει η περιοχή πιο ελκυστική στους επενδυτές

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αυτοψία Πτωχού – Τζιούμη στο έργο της περιμετρικής οδού στην Τρίπολη


2 Σχόλια

έργο που θα έπρεπε να έχει γίνει οι παράπλευροι δρόμοι, αλλά δεν έγινε τόσο καιρό. Αμάν με την αυτοπροβολή. Σε τι έχει συμβάλλει ο Πτωχός σε αυτό;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.