Δημήτρης Τσιόδρας: Γνωρίζω τα ευρωπαϊκά ζητήματα και θα δουλέψω για την Αρκαδία (pics,vid)

Δημήτρης Τσιόδρας: Γνωρίζω τα ευρωπαϊκά ζητήματα και θα δουλέψω για την Αρκαδία (pics,vid)

Απρίλιος 12, 2024 - 12:48
14 σχόλια

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόδρας βρέθηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου από όπου ξεκινά και τον προεκλογικό του αγώνα για τις Ευρωεκλογές.

Ο κ. Τσιόδρας έχει καταγωγή από την Αρκαδία και συγκεκριμένα από το χωριό Μάναρη και δέχθηκε να μιλήσει στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr και στον Αντώνη Χρονάκη για το διακύβευμα των ευρωεκλογών και για τους στόχους του αν εκλεγεί.

Συναντήσαμε τον κ. Τσιόδρα στην παλιά του γειτονιά, που τότε ως μαθητής άφησε το χωριό του και μετέβη στην Τρίπολη για να φοιτήσει στο 1ο Λύκειο.

Όπως ανέφερε στην αρχή της συνέντευξής του, το θεωρεί αυτονόητο να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία από την Τρίπολη, θεωρώντας το ως μία οφειλή προς την γενέτειρά του.

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει μάθει να δουλεύει σκληρά και αυτό θέλει να κάνει και στην Ευρωβουλή, αν οι πολίτες τον επιλέξουν για να τους εκπροσωπήσει εκεί όπου λαμβάνονται κρίσιμε αποφάσεις για την καθημερινότητα των πολιτών.

Ξέρω τα ευρωπαϊκά ζητήματα από την συγγραφική μου ασχολία, αλλά και επειδή βρίσκομαι στο πλευρό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Έχω την εμπειρία, την οποία μπορώ να αξιοποιήσω

Η άψογη συνεργασία που έχει με τον βουλευτή Αρκαδίας κ. Κώστα Βλάση, η καλή σχέση με τον περιφερειάρχη Δ. Πτωχό, οι στενοί του δεσμοί με τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μπορούν να συμβάλουν στο να γίνουν πράγματα για την Αρκαδία.

Σε πολλά έργα υποδομής έχουν λόγo οι Βρυξέλλες, επίσης ο πρωτογενής τομέας μπορεί να έχει ένα λαμπρό μέλλον. Μπορούμε να κάνουμε πράγματα με συνεργασία και μπορώ να βοηθηθώ αν εκλεγώ, εγώ, ως ο πρώτος Αρκάς ευρωβουλευτής.

Κλείνοντας, ο κ. Τσιόδρας έδωσε το μήνυμά τους σημειώνοντας: « Αν οι πολίτες της Αρκαδίας με εκλέξουν, θα τιμήσω την επιλογή τους. Έχω μάθει να δουλεύω και θα δουλέψω για την πατρίδα, θα δουλέψω για την Αρκαδία, για να έχουμε θετικά αποτελέσματα στη ζωή των πολιτών».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόδρας στο ArcadiaPortal.gr


14 Σχόλια

τόσο καιρό τι κάνεις για την Αρκαδία; Αμάν όλοι σωτήρες δηλώνετε και η Αρκαδία καταστρέφεται

Δημήτρη μας, καλός είσαι αλλά εφόσον συντάσσεσαι τόσο πρόθυμα και τόσο άκριτα με το "αφήγημα" του βολευτή μας για τα φάρμακα και τα άλλα τιτάνια επιτεύγματά του στην Αρκαδία, χάνεις και το κύρος και την αξιοπιστία σου.

Μολις ξεκουμπιστεί ο Κουλης Θα μείνουμε έκπληκτοι με το τι θα έχει υπογράψει ,ούτε Ψαροκασέλακη ψηφίζω ούτε Ανδρουλατση ,αλλά η τεχνοκρατική μαεστρία του θιάσου που κυβερνά δεν έχει προηγούμενο πέρασε τους πάντες σαν η χειρότερη όλων των εποχών ,ίσως είναι καλύτερη μόνο από την κυβέρνηση Τσολακογλου .

Από μικρός νεοδημοκράτης ο κύριος αυτός. Ούτε από το "Ποτάμι" του Θεοδωράκη δεν έχει περάσει

60+ χρόνια σε τούτο τον κόσμο και με καταγωγή από όμορο χωριό, πρώτη φορά ακούω το όνομά σου.

Πού ήταν τόσα χρόνια ο κύριος; Ένας -ενας εμφανίζονται οι σωτήρες καί άμα εκλεγούν καί τούς ξαναδείτε νά μου γράψετε.

Στο "ποτάμι" ήταν, το οποίο ήταν ένα μόρφωμα, πού το κατασκεύασε το σύστημα σάν ανάχωμα για να κόψει τη ροή τού κόσμου πρός τον ΣΥΡΙΖΑ. Καί τό πέτυχαν. Ο Τσίπρας δεν θα είχε ανάγκη κανέναν Καμμένο, αν δεν υπήρχε το 'ποτάμι". Τώρα εξαργύρωση.

20:26 Μετά τα αισχη των Σαμαροβενιζελοκαρατζαφερηδων, οι δεξιοί διαφήμιζαν ακόμα καί τόν Λεβέντη, προκειμένου να μην πάει ο κόσμος στον ΣΥΡΙΖΑ. Τέτοια κατάντια. Καί υπουργός ο Μητσοτάκης, ο αμόλυντος τώρα.......

Η πρόεδρος Βάλια ξέχασε να προσφωνήσει τον πρόεδρο του δημ. συμβουλίου!! Ξύδι Βάλια μου για να σου περάσει το πατατράκ των δημοτικών εκλογών αλλά το παγωτό της ΝΔ στις Εύροεκλογές στην Αρκαδία με τα καμώματά σου θα το πληρώσεις πολύ ακριβά εσύ και 2-3 παιδάκια που έχεις δίπλα σου.

Αυτό το κόμπλεξ να σας προσφωνήσουν, να φανείτε, να βγείτε φωτογραφία είναι γενικό? το έχετε όλοι στην παράταξη Τζούμη? ήταν προυπόθεση για τη συμμετοχή σας στο ψηφοδέλτιο? ή μήπως είναι θέμα 2-3 που απλά είναι νούμερα και έχουν παρασύρει και τους υπόλοιπους? αν ισχύει το πρώτο οκ πορευτείτε, αν όχι όμως και υπάρχουν έστωκάποιοι λίγοι σοβαροί άνθρωποι προσέξτε η έκθεση - ξεφτίλα είναι μεγάλη και με το χρόνο σας εκθέτει υπερβολικά στα μάτια όλων των συμπολιτών.

Ο πρόεδρας του δημοτικού συμβουλίου αν θέλει αναγνώριση πρέπει να την κερδίσει με την αξία του. Προς το παρόν παραμένει αυτό που ήταν και πριν εκλεγεί - και δεν το γράφω γιατί θα κοπεί, αλλά όλοι ξέρουμε τι γνώμη έχει η πόλη για την περίπτωσή του...

14:27 Υποθέτω ότι "η πόλη" που έχει και γνώμη για την "περίπτωσή του" περικλείεται στους αυλικούς του μπανάνα που του την έκανε και δεν κατέβηκε υποψήφιος με το ψηφοδέλτιό του έτσι; Δεν πειράζει παιδιά. Πέντε ολόκληρα χρόνια έχετε να το ξεπεράσετε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.