Δήμος Τρίπολης: Πρώτος των πρώτων ο Γιάννης Τρουπής

Δήμος Τρίπολης: Πρώτος των πρώτων ο Γιάννης Τρουπής

Οκτώβριος 12, 2023 - 10:09
21 σχόλια

Με έναν εκπληκτικά μεγάλο αριθμό ψήφων μπήκε στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Δήμου Τρίπολης ο για πρώτη φορά υποψήφιος, με την παράταξη «Τριπολη - Ενωμένοι Μπροστά», Γιάννης Τρουπής.

Ο κ. Τρουπής συγκέντρωσε 2.634 ψήφους, γεγονός που δείχνει μεγάλη δυναμική, αφενός, αλλά και μεγάλη εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Δήμο Καλαμάτας, όπου η δεξαμενή των ψηφοφόρων είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι στον Δήμο μας, ο πρώτος της παράταξης του δημάρχου συγκέντρωσε περίπου 3.200 ψήφους.

Αν και με τους «χαμένους, αφού η παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη δεν έλαβε εντολή από τους πολίτες να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου, ο ίδιος αναμένεται να δώσει δυναμικά το «παρών» στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης. Με πείρα στα ζητήματα της οικονομίας, ως επιχειρηματίας και ο ίδιος, αλλά και με την πείρα από τη θέση του ως προέδρου στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Επιμελητηρίων Πελοποννήσου αλλά και στην Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου μπορεί αν συνεισφέρει τα μέγιστα στο νέο ΔΣ για το καλό του Δήμου.

Από την παράταξη «Τρίπολη Αύριο» πρώτος σε σταυρούς αναδείχθηκε ο κ. Αναστόπουλος, με 2.140, ο κ. Βαρδιάμπασης με 1.979 και η κυρία Κορώνη - Παπαντωνίου με 1.748.


21 Σχόλια

Τρεις γιατροί δεν σε κατάφεραν Γιάνναρε Το κρασί πάντα κερνάει λόγο ποιότητας !!!!

Πρώτος των πρώτων, έξω αριστερά στον πάγκο όμως. Και 5000 ψήφους να έπαιρνε, αντιπολίτευση είναι

13¨27 Πάντως σε κάτι μπόμπηδες σε Αναστόπουλο και σε κλειώ τους έριξε κανονικά στο κεφάλι!

Εχασε πολλους ποντους σε αυτη την προεκλογικη περίοδο. Τσαλακώθηκε χωρίς λόγο για χάρη του Σμυρνιώτη και η σχεδόν σίγουρη εκλογή του ως δημαρχου την επόμενη εκλογική αναμετρηση πλέον ειναι αμφιβολη. Κρίμα

15.21 παντως οι μπομπηδες γελανε και ειναι στη δημαρχεια ,αυτος στην εξεδρα ,αντε παλι εξεδρα στις επομενες και ας εχει πολλους σταυρους ,θα λεει ρε παιδι μου μαζεψα σταυρους

14:08 Προς το παρόν ας κάτσει 5 τέρμινα στον πάγκο της αντιπολίτευσης να ψηθεί ο πισινός του και μετά έχει ο Θεός

Στους στρ....,.... ο μονόφθαλμος βασιλεύει λέει μία γνωστή παροιμία.

Πρώτος των δεύτερων, όχι των πρώτων αυτός είναι ο σωστός τίτλος. Μν τα ισοπεδώνουμε όλα...Πρώτος των πρώτων είναι άλλος...

Ο Τρουπης είναι 1ος με διαφορά ψήφων από τον 2ο σε ψήφους τον Αναστοπουλο. Το μέγεθος της επιτυχίας έχει να κάνει με το εξης; είναι 1ος ενώ ο συνδυασμός του είναι 2ος σε σταυρούς και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Θα είναι στην αντιπολίτευση σύμφωνοι αλλά αυτό δεν μειώνει την προσωπική του επιτυχία και την αποδοχή του από τον κόσμο ίσα ίσα αυξάνει το μέγεθος. Διαβάστε σωστά ότι συμβαίνει μην έχετε παρωπίδες και κατευθυνομενες από άλλους απόψεις.

@15:21 Οι "μπόμπηδες" που λες σου στέλνουν χαιρετίσματα από τη δημαρχία και σε κερνάνε μπανανίτσα. Φιλάκια... Και να τη μασάς με προσοχή τη μπανάνα. Μην μας πνιγείς κιόλας. Και χωρίς τη φλούδα έτσι;

Είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε, ο Τρούπης είναι ο πρώτος των πρώτων μεταξύ όλων των υποψηφίων. Ο Γιάννης που δουλεύει από μικρό παιδί, με την εργατικότητα και την εξυπνάδα του, πήρε 2.683 σταυρούς. Ο μπέμπης από την Ρουμανία μεταξύ των υποψηφίων ήρθε δεύτερος κι ας τον έσπρωχνε ο εταιρικός του φίλος Βαλασσόπουλος και όλη η δεξιοπαρέα. Γιάννη συγχαρητήρια. Πιστεύουμε, ότι θα ασκήσεις πλήρη έλεγχο στο καθεστώς των απευθείας αναθέσεων κ.λ.π.

Η διαφήμιση είναι για να πάρει πιο χαλαρά το κρέμασμα της τελευταίας στιγμής από τη δήθεν στήριξη?

Κατέβα Γιάννη για Δήμαρχος να έχει τελειώσει η δουλειά. Ο άλλος Γιάννης ότι είχε να δώσει το έδωσε δεν το εβλεπε η ΝΟΔΕ θα μου πεις μήπως αποφασίζει η ΝΟΔΕ.

Ο Γιάννης Τρουπής είναι πανάξιος συμπατριώτης ότι και να πείτε. Αν σας τρώει και πίσω από μια οθόνη γράφετε ότι κακία έχετε, δεν υποβιβαστεί την προσωπικότητα του κ.Τρουπή.Ισια κι όμοια ρεεέ ;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.