Είδος… πολυτελείας η τηλεφωνική σύνδεση στη Σκοπή

Είδος… πολυτελείας η τηλεφωνική σύνδεση στη Σκοπή

Αύγουστος 10, 2016 - 10:32
5 σχόλια

Ένα χωριό της Αρκαδίας βρίσκεται εδώ και δέκα ημέρες πενήντα χρόνια πίσω στον χρόνο, αφού είναι τηλεφωνικώς… αποκλεισμένοι.

Εν έτει 2016, ένα χωριό λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας την Τρίπολη δεν έχει τηλέφωνο και Internet εδώ και δέκα μέρες.
Ο λόγος γίνεται για το χωριό Σκοπή του Δήμου Τρίπολης, το οποίο απέχει μόλις 4 χιλιόμετρα από την πόλη μας , αλλά οι κάτοικοί του νιώθουν αποκομμένοι από αυτή καθώς βρίσκεται  πάνω από 10 μέρες χωρίς τηλεφωνική σύνδεση και φυσικά χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις τους δεν μπορούν να εισακουστούν στις αρμόδιες υπηρεσίες επειδή όποιες προσπάθειες γίνονται για να αποκατασταθεί η οποία βλάβη, πέφτουν στο κενό.
 


5 Σχόλια

ξεπούλημα το ΟΤΕ δε θέλαν οι μενουμευρωπαίοι, γιατί στο δημόσιο οι οτετζήδες ήταν κηφήνες; Φάτε τώρα γερμανικό ΟΤΕ και με τις υγείες σας!

Ωραία η προοπάθεια να συνδέσεις άσχετα πράματα φίλε αλλά οι Οτετζήδες ήταν είναι και θα ειναι κηφηνες. Απόδειξη οτι η βλάβη δεν έχει διορθωθεί ακόμα και μπροστά μας έχουμε τριήμερο.

χαχαχαχαχ και τι ποιο λογικό από το να βαριέται να έρθει ο τεχνικός;;;; όχι ότι οι γερμανοί έδιωξαν τους πάντες και άφησαν 1 ολόκληρο τεχνικό σε ολόκληρη την Αρκαδία;; ζώον

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.