Εκδικάστηκε η δεύτερη ένσταση κατά της εκλογής του Γιάννη Τρουπή στο ΔΣ Τρίπολης

Εκδικάστηκε η δεύτερη ένσταση κατά της εκλογής του Γιάννη Τρουπή στο ΔΣ Τρίπολης

Απρίλιος 19, 2024 - 11:54
6 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Εκδικάστηκε η δεύτερη ένσταση που υποβλήθηκε κατά της εκλογής του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Τρουπή της παράταξης «Τρίπολη - Ενωμένοι Μπροστά» με επικεφαλής τον Γιάννη Σμυρνιώτη.

Υπενθυμίζουμε ότι τέλη Φεβρουαρίου 2024 το δικαστήριο απέρριψε την ένσταση κατά της εκλογής του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Τρουπή και δύο εβδομάδες μετά την κρίση του δικαστηρίου, που απέρριψε την ένσταση, επιτρέποντας στον κ. Τρουπή να ασκεί τα καθήκοντά του στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατατέθηκε εκ νέου ένσταση κατά της εκλογής του όχι από δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του δημάρχου Κώστα Τζιούμη, αλλά από πολίτη, δημότη Τρίπολης, και δικηγόρο.

Η απόφαση για τη δεύτερη αυτή ένσταση θα ανακοινωθεί εντός δέκα - δεκαπέντε ημερών.


6 Σχόλια

Αυτός ο πολίτης-δικηγόρος που κατέθεσε την ένσταση μπορείτε να μας πείτε ποιο είναι το έννομο συμφέρον του??

13:42 Πήγαινε στο γραφείο του να ρωτήσεις τον ίδιο. Σε περιμένει να σου λύσει όλες τις απορίες

Δηλαδη αυτος ο πολιτης δεν ειχε αλλη δουλεια να κανει και λεει δεν κανω μια ενσταση γιατι ειμαι κομπλεξικος.. Αυτοι ειμαστε.... και καλα να παθουμε.

ΑΠΟ ΤΟ 1964 ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.