Εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης για την παραβατικότητα των ανηλίκων (pics,vid)

Εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης για την παραβατικότητα των ανηλίκων (pics,vid)

Απρίλιος 19, 2024 - 20:05
1 σχόλια

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση με την στήριξη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, με θέμα: «ΠAPABATIKOTHTA ANHΛIKΩN: Παράγοντες κινδύνου, θεσμικό πλαίσιο, τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης».

Τα τελευταία χρόνια η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων ενδοοικογενειακής βίας και της παραβατικότητας των ανηλίκων αποτελεί ένα μείζον κοινωνικό πρόβλημα στην χώρα μας και έχει προεκτάσεις που επηρεάζουν όλη την κοινωνία.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το οξύ κοινωνικό θέμα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρίπολης διοργάνωσε αυτή την τόσο ιδιαίτερη εκδήλωση μέσω της οποίας αναφέρθηκε όλο το νομικό πλαίσιο από την Mαρίνα Mπόζνου, Εφέτης Ευβοίας (& Ανηλίκων), τ. Δικαστής Ανηλίκων Αθηνών ενώ η Δρ. Αφροδίτη Mαλλούχου, Επιμελήτρια Ανηλίκων – Κοινωνική Λειτουργός, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια Υπουργείου Δικαιοσύνης ανέλυσε όλα τα σύνθετα ζητήματα των γεγονότων αυτών από την δική της σκοπιά.

Η Δρ Αφροδίτη Mαλλούχου τόνισε στις κάμερες το πόσο σημαντική είναι η δράση αυτή για την πόλη μας στέλνοντας μήνυμα πως αυτά τα φαινόμενο χρίζουν αντιμετώπισης συνολικά από όλους τους φορείς.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης αναφέρθηκε και αυτός στον στόχο της δράσης και ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Αρκαδίας Γιάννη Τρουπή για την συνεργασία.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης για την παραβατικότητα των ανηλίκων


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.