Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στην Τρίπολη για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (pics,vid)

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στην Τρίπολη για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (pics,vid)

Απρίλιος 05, 2024 - 21:15
7 σχόλια

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στην Τρίπολη την Παρασκευή 5 Απριλίου στο Μεγάλο Καφενείο.

Κεντρικά θέματα της εκδήλωσης ήταν η υποστελέχωση και η υποχρηματοδότηση αλλά και τα απογευματινά χειρουργεία των νοσοκομείων αλλά και η απαξίωση σε ότι έχει να κάνει με τους χειρισμούς της κυβέρνησης με στόχο την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού και ο βουλευτής Αχαΐας και τομεάρχης υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής αλλά και πολίτες, φίλοι και υποστηρικτές του κόμματος.

Επίσης το πάνελ των ομιλητών συμπλήρωναν οι Κώστας Παπαδόπουλος Διευθυντής ΕΣΥ – ΓΠΝ Τρίπολης, ο Γιώργος Φαράντος Διδάσκων του Πανεπιστημίου και η Ευαγγελία Μαρινάκου Προισταμένη Νοσηλευτικής – ΓΠΝ.

Επιπλέον, χαιρετισμό απεύθυνε ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» Μανώλης Μάκαρης τονίζοντας τις μεγάλες ελλείψεις και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ειδική αναφορά έγινε και στο κομμάτι της υγείας στον νομό μας και δη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο με αφορμή τα προβλήματα και της ελλείψεις που παρουσιάζονται.

Υγεία και Παιδεία είναι οι πυλώνες του κράτους δικαίου με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να ζητά θέσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και την αξιοποίηση πόρων για την βελτίωση των συνθηκών του τομέα της υγείας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στην Τρίπολη για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας


7 Σχόλια

23:51 Γιατί, τι πρόβλημα υπάρχει με τόν βουλευτή μας;; Διδάκτωρας τής νομικής είναι ο άνθρωπος, όχι γιατρός από τη Βουλγαρία. Καί σοβαρός άνθρωπος, όχι χαζογελαστός.

Η μόνη γυναίκα και πρώην συντονίστρια της Νομαρχιακής, έπρεπε να είναι κοντά στο αναλόγιο γιατί εκτός από ομιλήτρια ήταν και συντονίστρια της εκδήλωσης. Μην σπέρνετε διχόνοια, η εκτίμηση μας στο πρόσωπο της είναι απεριόριστη!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.