Εκτροπή οχήματος στην ΟΗΕ στην Τρίπολη (pics)

Εκτροπή οχήματος στην ΟΗΕ στην Τρίπολη (pics)

Μάιος 10, 2024 - 16:30
3 σχόλια

Ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Μαΐου στην Τρίπολη.

Όχημα εξετράπη τις πορείας του στο ρεύμα προς Τρίπολη και βρέθηκε εκτός του δρόμου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δεν υπήρξε τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσε η τροχαία και η πυροσβεστική.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Αντε να αλλάξουμε τις κολώνες εκεί...το μόνο καλό που κάνει ο Δήμος γιατί βάζει νέες με led φωτισμό.... Μέχρι να βαρέσει σοβαρά κανένας δικός τους κ να της δώσουν κλίση της στροφής κ να την φτιάξουν σωστά.. Ας σας πει κ η Τροχαια πόσα τροχαια γίνονται όλο τον χρόνο εκεί...Έλεος!!!!

Με 50 χλμ την ώρα κάνεις δεν βγαίνει έξω. Αν τρέχεις και χωρίς λάστιχα δεν χρειάζεται κλίση αλλά δίχτυ!

ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΑΗΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΟΗΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΖΙΟΥΜΗ ΜΙΑ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ. ΜΕ ΣΑΡΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΕΓΩ ΠΕΡΝΑΩ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΙ. ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.