Έλληνες ΓΤΠ... πράγματι!

Έλληνες ΓΤΠ... πράγματι!

Ιούνιος 04, 2020 - 18:40
9 σχόλια

Σκιάχτηκα ο αρχαίος, ω παίδες Ελλήνων.

Σκιάχτηκα, διότι, ως ανήρ κάποιας ηλικίας, επληροφορήθην ότι ο πλέον βλαξ και μισάνθρωπος που έχει περάσει από έδρανα της Βουλής έφτιαξε κόμμα που το ονόμασε Έλληνες για την Πατρίδα. Τόλμησε δε να πιάσει στο στόμα του άλλους αρχαίους, τον Λυκούργο, τον Πλάτωνα και τον Σόλωνα, ως πηγή έμπνευσης.

Τι σου φταίμε, βρε;

Αλλά ουδόλως προνοητικός ο νέος πρόεδρος του νέου κόμματος.

Διότι, πώς λέμε ΚΙΝΑΛ, πώς λέμε ΝΔ, πώς λέμε ΠαΣοΚ (μεγάλη η χάρη του), πώς λέμε ΚΙΔΗΣΟ... Τα κόμματα είθισται να αναφέρονται με ακρώνυμα, και με συντομογραφίες.

Έλληνες για την Πατρίδα σε συντομογραφία μάς κάνει Έλληνες ΓΤΠ.

ΓΤΠ, Ηλία αρχηγέ κόμματος, είναι μια συντομογραφία ήδη πιασμένη.

Σημαίνει Διά τον Φαλλόν, επί το αρχαιότερον ας πούμε, ίνα μη φρίξωσιν οι αναγνώστες ημών.

Όπως λέει και μια ξαδέρφη μου από το χωριό, δεν την ξέρετε, Karma is a bitch.

Πάντως, τέτοια ειλικρίνεια  αυτοπροσδιορισμού από ελληνικό κόμμα, δεν την περίμενα.

Διότι είναι πράγματι ΓΤΠ με την καθιερωμένη έννοια.

Τω όντι!

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Φασιστερέ τολμάς να γράφεις στο όνομα του Σωκράτη προσβάλλοντας ανθρώπους. Οποία ύβρις!

ένας ακόμη όψιμος αντιφασίστας που ενοχλήθηκε από το κόμμα του κασιδιάρη τον οποίο δεν εκτιμώ αλλά τον παρατηρώ. γιατί δεν βάζεις και υπογραφή να δούμε ποιος έγραψε το εμετικό αυτό άρθρο. μάλλον σε ενόχλησαν τα σκαμπίλια που είχε ρίξει και ακόμη το θυμάσαι.

16:51, 18:38 Κουράζετε. Τα έχουμε ήδη διαβάσει αυτά εδώ και μέρες από άλλους πιο ευρηματικούς. Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι ήρθατε. Αλλά είπατε να γράψετε κάτι και σεις, έτσι για να σας θυμόμαστε

Μπράβο για την ιδέα του νέου κόμματος,εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλοι σε παρόμοιες κινήσεις.Χωριστείτε σε πολλά κόμματα μήπως και ηρεμήσει η χώρα από την μπόλικη βλακεία σας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.