Ενδιαφέρον για Α1 και από το Παγκράτι

Ενδιαφέρον για Α1 και από το Παγκράτι

Αύγουστος 23, 2016 - 10:40
0 σχόλια

Ένας ακόμα μνηστήρας για την άνοδο στην Basket League προστίθεται,  μία ακόμα ομάδα που στοχεύει στο όνειρο της ανόδου μέσω will card στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ είναι το Παγκράτι.

Μετά την Δόξα Λευκάδας, τον Ηρακλή, τον Πανιώνιο, το Ηράκλειο, τον Αρκαδικό και την Καβάλα οι ενδιαφερόμενες ομάδες γίνονται εφτά καθώς και το Παγκράτι που στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 τερμάτισε στην πέμπτη θέση με επιστολή που έστειλε στην αρμόδια επιτροπή  ζήτησε να συμπεριληφθεί στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την wild card.

Πλέον το ντέρμπι ανάβει για τα καλά για την ομάδα η οποία θα επιλεγεί να πάρει την θέση της Κηφισιάς στην Basket League με τον Αρκαδικό να δίνει την δική του μάχη για να είναι αυτός που θα εξασφαλίσει την will card και θα επιστρέψει ξανά στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας του Ελληνικού μπάσκετ.

Κάθε ημέρα πλέον που περνά είναι κρίσιμη με την αρμόδια επιτροπή να ξεκινά άμεσα το άνοιγμα των φακέλων και τον ενδελεχή έλεγχο των ομάδων με την τελική απόφαση να αναμένεται να δοθεί για την ομάδα που θα πάρει την άνοδο μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν υπερβολικά για όλους.

Τέλος αξίζει να επισημάνουμε  ότι μετά την απόφαση του Εθνικού να μην πάρει τη θέση της Κηφισιάς συστάθηκε ειδική επιτροπή αδειοδότησης, η οποία αποτελείται από τους Παναγιώτη Τσαγκρώνη (πρόεδρος), Μιχάλη Μελή (αντιπρόεδρος), Δημήτρη Μπασούρη, Γιάννη Αλεξόπουλο και Γιάννη Ψαρράκη.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.