Εορτασμός για την Ιστορική Μάχη των Βερβένων (pics,vid)

Εορτασμός για την Ιστορική Μάχη των Βερβένων (pics,vid)

Μάιος 14, 2023 - 17:34
2 σχόλια

Το πρωί της Κυριακής 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στα Βέρβενα η εκδήλωση εορτασμού της ιστορικής μάχη των Βερβένων με την δέουσα λαμπρότητα στο πλαίσιο τιμής της ημέρας αυτής.

Αρχικά έγινε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και η Τέλεση της Επίσημης Δοξολογίας και ακλούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση.

Αμέσως μετά έγινε η εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου της ημέρας από τον κ. Δημήτριο Βερβεσό, δικηγόρο παρ΄ Αρείω Πάγω, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και εν συνεχεία η κατάθεση στεφάνων, απαγγελία ποιημάτων από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βερβένων, η τήρηση ενός λεπτού σιγής και παιάνισε ο Εθνικός Ύμνος.

Παρευρέθηκαν ο βουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Κωνσταντίνος Βλάσης, ο αντιπεριφερειαρχης Αρκαδίας κ. Σκαντζός, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Καμπύλης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κωνσταντίνος Καμπύλης, Πλακοκέφαλος, Κλέωπας και Μπάρλα, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Τ.Κ Βερβένων κ. Καρκούλης, ο πρόεδρος της Τ.Κ Δολιανών κ. Μεγκλής, οι υποψήφιοι βουλευτές κ. Φωτεινή Δαλιάνη, κ. Κωνσταντίνος Μπεντεβής και κ. Απόστολος Σπυρόπουλος με την ΝΔ, ο υποψήφιος βουλευτής κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας με το ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γκαύρος, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο κ. Κουλούρης ως εκπρόσωπος όσων πολέμησαν στην Κύπρο, εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών συλλογών των Βερβένων.

 

Video: 

Πανηγυρικός λόγος κ. Βερβεσού στην Επέτειο της Μάχης των Βερβένων

Δήλωση Καρκούλη στην Επέτειο της Μάχης των Βερβένων

Δήλωση Καμπύλη στην Επέτειο της Μάχης των Βερβένων

Επέτειος της Μάχης των Βερβένων (4)

Επέτειος της Μάχης των Βερβένων (5)

Επέτειος της Μάχης των Βερβένων (1)

Επέτειος της Μάχης των Βερβένων (2)

Επέτειος της Μάχης των Βερβένων (3)


2 Σχόλια

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.,???????

Καλά εσύ για βα το λες αυτό μάλλον δεν είσαι από τα βερβενα ... Μην μιλήσουμε για αυτόν που προωθείτε για υποψήφιο και ανταγωνιστή του στα βερβενα πόσα χρόνια είχε να πατήσει......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.