Επίσκεψη της Υφυπουργού Ανάπτυξης στη ΒΙΠΕ Τρίπολης – Τι ειπώθηκε για τα κτίρια «φαντάσματα» και την μονάδα βιοαερίου (pics,vid)

Επίσκεψη της Υφυπουργού Ανάπτυξης στη ΒΙΠΕ Τρίπολης – Τι ειπώθηκε για τα κτίρια «φαντάσματα» και την μονάδα βιοαερίου (pics,vid)

Απρίλιος 11, 2024 - 13:44
1 σχόλια

Στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης βρέθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου η Υφυπουργός Ανάπτυξης κυρία Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου όπου και πραγματοποίησε επίσκεψη σε επιχειρήσεις και το εργοτάξιο της ΕΛΠΕΝ συνοδευόμενη από μέλη της Διοίκησης του ΣΕΒΙΠΕΤ και της ΕΤΒΑ.

Σε δηλώσεις της η υφυπουργός ανέπτυξε το σχέδιο της κυβέρνησης για την στήριξη των επιχειρήσεων και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την βιομηχανική της Τρίπολης, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου για την άψογη διοργάνωσης της μεγάλης έκθεσης «Πελοπόννησος EXPO»

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μίλησε για την επέκταση της ΒΙΠΕ και για την μέριμνα της κυβέρνησης για να δοθεί μία λύσει στο ζήτημα των εγκαταλελειμμένων κτιρίων.

Έχουμε ξεκινήσει μια μελέτη στο υπουργείο ανάπτυξης προκειμένου να καταγραφούν τα εγκαταλελειμμένα βιομηχανικά κτίρια και να βρούμε λύσεις για να μπορέσουν να αξιοποιηθούν

Ο κ. Αθανάσιος Ψαθάς διευθύνον σύμβουλος της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ στις δηλώσεις του μίλησε για τα έργα υποδομής στην ΒΙΠΕ Τρίπολης, τα οποία θα φτάσουν περίπου τα 2,5 εκατ. ευρώ , τονίζοντας ότι στο τέλος του 2025 η ΒΙΠΕ Τρίπολης δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από υποδομές από τις σύγχρονες ΒΙΠΕ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις μας σχετικά με την θέση της ΕΤΒΑ στο θέμα της εγκατάστασης μονάδας βιοαερίου στην ΒΙΠΕ Τρίπολης, τόνισε ότι έχει αγοραστεί κάποια έκταση για την εγκατάσταση της μονάδας.

Εμείς ως ΕΤΒΑ διαθέτουμε γη, η αδειοδότηση γίνεται από την περιφέρεια

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΕΤ κ. Νίκος Τότσης ευχαρίστησε την υφυπουργό για την επίσκεψή της και τόνισε ότι η διοίκηση της έχει θέσει μία σειρά ζητημάτων και έχει βρει ανταπόκριση.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Στην ΒΙΠΕ Τρίπολης η Υφυπουργός Ανάπτυξης κυρία Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ωραία πήγε κι αυτό. Ξενάγηση από τους κορυφαίους επιχειρηματίες βιομήχανους της Τρίπολης και επιθεώρηση των τσιμέντων με τα οποία στρώνουμε όλη την πόλη τώρα που έγινε προορισμός. Γιατί όπως και να το κάνεις, χώμα, δέντρα και παρτέρια είναι ακατάλληλα για τα πατούμενα των επισκεπτών τουριστών που θα έρθουν με τα ταγεράκια τους σαν την κυρία υπουργό. Αλήθεια, γιατί δεν φοράτε τα προβλεπόμενα κράνη και γιλεκάκια παιδάκια;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.