Επιστολή διαμαρτυρίας για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην Κορομηλιά Βασκίνας

Επιστολή διαμαρτυρίας για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην Κορομηλιά Βασκίνας

Δεκέμβριος 02, 2020 - 12:00
1 σχόλια

Επιστολή διαμαρτυρίας και κάλεσμα σε επανάληψη Δημοτικού Συμβουλίου  σχετικά με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην Κορομηλιά Βασκίνας

Προς: 

Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας

Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας κ. Λυσίκατο

Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Νότιας Κυνουρίας

 

Τρίτη 01/12/2020,

 

Ύστερα από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νότιας Κυνουρίας  (13/11/2020) πληροφορηθήκαμε την θετική γνωμοδότηση για την εγκατάσταση 11 ανεμογεννητριών στη θέση Κορομηλιά.

Όπως προβλέπει το  έγγραφο της Περιφέρειας Πελοποννήσου  με αρ. πρωτοκόλλου 253009/61324/23-10-2020 της Περιφέρειας Πελοποννήσου και κοινοποιήθηκε στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας έπρεπε να κληθεί το κοινό, να ενημερωθεί και να εκφράσει τις απόψεις του ως προς την εγκατάσταση του εν λόγω αιολικού πάρκου.

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Δήμου μας πως όχι μόνο δεν ζήτησε κανείς τη γνώμη μας, αλλά ούτε καν ενημερωθήκαμε ΠΟΤΕ για το συγκεκριμένο έργο.

Μαζί με όλους τους υπόλοιπους Συλλόγους του Δήμου μας που έχουν ήδη στείλει σχετικές επιστολές (Αρ Πρωτ 13796/30-11-2020)  , καλούμε :

- τον Δήμαρχο,

- τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου,

- τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Νότιας Κυνουρίας

 

Να επαναφέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της 4/12/2020 που αποτελεί και την τελευταία μέρα της γνωμοδότησης. Ξεκάθαρα ΟΧΙ στο έργο! Είμαστε οι άμεσα θιγόμενοι.. Η γνώμη μας μετράει , μη την αγνοείτε!

 

Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Βασκινιωτών.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Καλύτερα να ξεμπροστιάσετε τους απόντες και "παρόντες" δημοτικούς συμβούλους. Αυτοί έκριναν το αποτέλεσμα και δεν μπήκαν μόνοι τους στο ΔΣ. Ετσι παίζεται το παιχνίδι και εφόσον ψηφιζετε συμφωνείτε με τους όρους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.