Επιστρέφει ο Καμμένος στη Νέα Δημοκρατία;

Επιστρέφει ο Καμμένος στη Νέα Δημοκρατία;

Οκτώβριος 24, 2022 - 11:54
9 σχόλια

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Πληροφορίες των τελευταίων ωρών επιμένουν ότι ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται σε συζητήσεις για επιστροφή του στη ΝΔ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, τη διαπραγμάτευση έχει αναλάβει «μεσολαβητής» της οικογένειας Μητσοτάκη, καθώς είναι γνωστό ότι πάλαι ποτέ συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, όχι όμως με τον υιό Κυριάκο.

Παρ' όλ’ αυτά οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο νεότερος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επιχείρησης συσπείρωσης της ΝΔ έχει πει το «ναι» για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Ενώ Aδωνις, Βορίδης, Οικονόμου, Καλλιανος, Φωτήλας, Χρυσοχοιδης κ. λ.π. είναι..... ιδρυτικά μέλη!!!! Για τα μπάζα όλοι!

ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΕΤΑ Η ΝΔούλα. ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΕΛΑΦΡΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ. ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΠΑΝΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (ΠΟΤΑΜΙ, ΜΕΡΑ 25 ΚΛΠ)

"Σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr". Επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ αξιόπιστο site. Για αυτό ίσως και αυτές οι μπούρδες επί ΝΔ.

Και σαν ξεφτιλισμένο (από)κομμα που είναι πλέον και με τη βούλα η Νέα Δικατορία, θα τον υποδεχτεί μετά βαϊων και κλάδων. Εδώ μάζεψε τον αρχιβόθρο που λέγεται Άδωνις Γεωργιάδης, τον Καμμένο δεν θα ξαναδεχτεί πίσω;

Ρε μάγκες, τωρινή φωτογραφιούλα του δεν έχετε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.