Επιθέσεις αδέσποτων σκύλων στην Τρίπολη

Επιθέσεις αδέσποτων σκύλων στην Τρίπολη

Ιούλιος 07, 2023 - 20:44
12 σχόλια

Τα αδέσποτα σκυλιά είναι ένα «αιώνιο» πρόβλημα για την πόλη μας. Αλλά και οι επιθέσεις που ανά διαστήματα γίνονται.

Μία νέα επίθεση έρχεται να προστεθεί, αυτή τη φορά γύρω από το πάρκο στις οδούς Ασημάκη Φωτήλα και Αριστοφάνους στην Τρίπολη.

Όπως αναφέρει αναγνώστης μας σε καταγγελία, αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν στην σύζυγό του αλλά και κάποιες μέρες αργότερα στην κόρη του.

Αναλυτικά γράφει:

«Θέλω να σας αναφέρω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Τρίπολης και γύρω από το πάρκο των οδών Αριστοφάνους και Ασημάκη Φωτήλα !

Ένα βράδυ όρμησαν στην σύζυγό μου και ευτυχώς περνούσε αυτοκίνητο με αγνώστους και σταμάτησαν και την έφεραν στο σπίτι ευτυχώς γιατί εάν δεν περνούσε σίγουρα θα είχαμε πολύ άσχημη κατάληξη .

Σήμερα Παρασκευή 7 Ιουλίου και νωρίς το απόγευμα η μικρή μου κόρη επέστρεφε από το φροντιστήριο της και της επιτέθηκαν πάλι η ίδια αγέλη και ευτυχώς της άνοιξαν από σπίτι και την έβαλαν μέσα μέχρι να φύγουν τα σκυλάκια!

Σε αυτό το σημείο να προσθέσω ότι εγώ προσωπικά είμαι ασθενής με σκλήρυνση κατά πλάκας και φυσικά δεν τολμώ να βγω από το σπίτι για την κίνηση που οι γιατροί μου προτείνουν.

Στην φωτογραφία που σας στέλνω είναι μισή από την αγέλη που όπως θα δείτε είναι αρκετά μεγαλόσωμα.

Στέλνω αυτό το μήνυμα πριν γίνει η μήνυση στην ΕΛ.ΑΣ προς κάθε αρμόδιο ελπίζοντας ότι θα παρθούν κάποια σοβαρά μέτρα πριν γεμίσει το νοσοκομείο με περιστατικά επιθέσεων.

Η ίδια αγέλη είναι που είχε επιτεθεί πριν λίγο καιρό σε κοπέλα στην Αρματωλών και Κλεφτών την οποία την είχαν πάει στο νοσοκομείο»

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Η αγέλη αυτή πριν από λίγες μέρες είχαν επιτεθεί σε ένα αγόρι με ποδηλατο επί της ΟΗΕ και ευτυχώς που διερχόμενα αυτοκίνητα κορναρανε και κατάφεραν να τα σταματήσουν.

Η κατάσταση είναι απελπιστική...δεν μπορούμε να πάμε στην δουλειά μας, να περπατήσουμε. Το ίδιο πρόβλημα έχουμε κ εμείς που κινούμαστε στην γέφυρα Ταπιας κ γύρω από το νοσοκομείο... εχθές έκανα έναν τεράστιο κύκλο για να πάω σπίτι, αφότου σχολασα το βράδυ...κ ενώ το πρωί της προηγούμενης ημέρας μου είχαν επιτεθεί 3 γιγαντοσωμα σκυλιά. Ανύπαρκτος κ αδιάφορος ο δήμος...

Η έμπειρη εταιρεία που έφερε ο Κοσκωτάς από την Πάτρα και τη χρυσοπληρώνουμε γιατί δεν τα μαζεύει;

Επιτυχία Λαγού .... Να θυμηθούμε της προηγούμενες εκλογές κάποιοι τι έλεγαν .... Κ έκτισαν καριέρα με τα αδέσποτα ....

Κάποια "έμπειρη εταιρεία" έφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος που θα έλυνε το θέμα

Όταν βγαίνουν νόμοι που προστατεύουν τους εγκληματίες, όπως σε αυτή την περίπτωση τα "σκυλάκια",αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Τώρα θα βγουν οι σκυλοφιλοι και θα αρχίσουν να λένε ότι τα "σκυλάκια" δεν φταίνε τα κακόμοιρα άλλοι τα παρατάνε. Όμως και οι εγκληματίες μπορεί να μην "φταίνε" μπορεί να φταίει το περιβάλλον που μεγάλωσαν. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τους αφήσουμε έξω να συνεχίσουν να κάνουν εγκλήματα. Καλημέρα σας

Γειά σου Γιώργη Λαγέ, που θα έλυνες το πρόβλημα. Βίτσα!! Έρχεται ο Οκτώβριος και τράβα να βρεις ψήφους από την πόλη κακομοίρη

Σε μερικές περιοχές της Τρίπολης δεν μπορείς να περπατήσεις καν. Νοσοκομείο, Ασημάκη φωτήλα, Πυροσβεστική, Αγία βαρβάρα. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους, δεν υπάρχει υποτίθεται χώρος που φιλοξενεί τα σκυλιά ; Δεν μίσθωνε ο δήμος έκταση ;

Όλη η Καλαβρύτων είναι γεμάτη με 14-17 αγέλες σκύλων που αλωνιζουν - επιτίθονται - και βρωμάνε με τις ακαθαρσίες τους 24/7 για 8 χρόνια τώρα!! Πότε θα λυθεί δια παντός αυτό το σκυλο-προβλημα;; το 2033 Η το 2043;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.