Έτσι νίκησε ο Παναρκαδικός στην Πάτρα (vid)

Έτσι νίκησε ο Παναρκαδικός στην Πάτρα (vid)

Μάιος 02, 2024 - 11:02
8 σχόλια

Δείτε σε βίντεο από το star news ολόκληρο τον αγώνα του Παναρκαδικού στην Πάτρα κόντρα στον Ατρόμητο και τον τρόπο με τον οποίο νίκησε με σκορ 1-2 και πήρε το μεγάλο διπλό στο πλαίσιο των μπαράζ ανόδου της δεύτερης αγωνιστικής του 5ου ομίλου των πρωταθλητών ΕΠΣ.

Ειδήσεις: 
Video: 

Ατρόμητος Πατρών - Παναρκαδικός


8 Σχόλια

Που να ξέρετε τι οικογένεια έχει χτιστεί σε αυτή την ομάδα ανάμεσα στους παίχτες και το προπονητικό επιτελείο…αυτή η ομάδα αξίζει ξανά βρεθεί εκεί που ανήκει αλλά πάνω απ όλα το αξίζουν τα ίδια τα παιδιά που δουλεύουν κάθε μέρα για το καλύτερο της ομάδας!!!!

Μόνο αστερας στην τριπολη.. Γελάει όλη η Αρκαδία με τους συγγενείς και φίλους των "παραγόντων" που πήγαν να κάνουν κερκίδα

Από ποδόσφαιρο ούτε γ κατηγορία τοπικού. Και με πολύ τύχη. Αν δεν ξέρετε τι δεν είναι καλό στην απόδοση της ομάδος ρωτήστε τους φιλάθλους αφου δεν μπορείτε να το δείτε εσείς.

Έχεις φαγωθεί με τους συγγενείς και φίλους αλλά έχεις σκάσει και από το κακό σου που βλέπεις κόσμο

Ξανάδες το match και σήμερα το βράδυ το δείχνουν μία και δύο και τρεις φορές για να το εμπεδώσει

Για πες μας ρε 18:10 τι εννοείς ;πες μας επισης ποσο κόμπλεξ βγάζεις κ ποσό πονάς;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.