Ευρωεκλογές: Ο Άρειος Πάγος ανακοινώνει τα κόμματα που θα συμμετάσχουν

Ευρωεκλογές: Ο Άρειος Πάγος ανακοινώνει τα κόμματα που θα συμμετάσχουν

Απρίλιος 24, 2024 - 09:15
2 σχόλια

Eurokinissi

Ο Άρειος Πάγος αναμένεται να ανακοινώσει την τελική λίστα των κομμάτων που θα κατεβούν στις Ευρωεκλογές την Κυριακή 9 Ιουνίου.

Αίτηση συμμετοχής έχουν υποβάλει 46 συνδυασμοί, μεταξύ των οποίων τα 9 κοινοβουλευτικά κόμματα (Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Σπαρτιάτες, Ελληνική Λύση, Νέα Αριστερά, Νίκη και Πλεύση Ελευθερίας), σχηματισμοί όπως το ΜέΡΑ25 του Γ. Βαρουφάκη, ο ΛΑΟΣ, η Ενωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και νεοπαγείς σχηματισμοί όπως οι Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, 14 κόμματα και συνασπισμοί δεν κατάφεραν να πληρώσουν το παράβολο 20.000 ευρώ που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή τους στις Ευρωεκλογές. Πρόκειται κυρίως για μικρούς σχηματισμούς, μορφώματα και μονοπρόσωπα κόμματα όπως η «Βόρεια Λέγκα», «Οικολόγοι πράσινοι - πράσινη ενότητα», «Κίνημα Φτωχών Ελλάδας», «Κάθαρση - Νίκος Αντωνιάδης» κ.ά.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Μετά από τις προ ημέρων αγριοχριστιανικές κορόνες της η Βίκυ Φλέσσα ξαναχτύπησε με αυτή της την δήλωση: Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί! Συμφωνείτε με αυτήν την άποψη;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.