Φιέστα τίτλου και απονομή του πρωταθλήματος στον Παναρκαδικό (pics)

Φιέστα τίτλου και απονομή του πρωταθλήματος στον Παναρκαδικό (pics)

Απρίλιος 14, 2024 - 19:17
7 σχόλια

Ο Παναρκαδικός αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου του αγώνα με τον Αχιλλέα πραγματοποίησε στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α'  Αρκαδίας την φιέστα του τίτλου του.

Οι πρωταθλητές παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρου Γεωργόπουλου, των μελών της Ένωσης και του Δημάρχου Τρίπολης Κώστας Τζιούμη παρέλαβαν τα μετάλλια τους για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος.

Η μεγάλη στιγμή ήταν ασφαλώς όταν ο Δημήτρης Κοσκολός μαζί με τα αδέρφια Νίκο και Δημήτρη Λυμπερόπουλο σήκωσαν το τρόπαιο του πρωταθλητή μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα.

Οι πράσινοι γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας την επόμενη εβδομάδα αλλά και στα μπαράζ ανόδου αμέσως μετά.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Για την τριτη φωτογραφια εχω να πω συγχαρητηρια στην Δοξα Μεγαλοπολης... εννοω στον Παναρκαδικο

Ρε γεωργοπουλε πως κατάντησες το αρκαδικό ποδόσφαιρο για φωτογραφίες είσαι

ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑ

Σας έχει γυρισει τη πλάτη όλη η Τρίπολη και εσείς νομίζετε ότι βρέχει κρατάτε ομπρέλα ..αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά και από τ κεφάλι δύσκολα αυτή η ομάδα θα ξανά αγκαλιαστεί όπως πρέπει …δυστυχώς την έχετε κάνει κάποιοι σαν τα μουτρα σας και δεν του αξίζει έτσι του Παναρκαδικού ..μείνετε μόνοι σας όπως και σήμερα εκατό άτομα σε αγώνα γιορτή

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.