«Φωτιές» άναψε η ανάρτηση Καμπόσου στη Νέα Δημοκρατία - Έντονο παρασκήνιο

«Φωτιές» άναψε η ανάρτηση Καμπόσου στη Νέα Δημοκρατία - Έντονο παρασκήνιο

Δεκέμβριος 07, 2022 - 11:02
9 σχόλια

Έντονο παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία. Ο λόγος, για την επιστροφή» του δημάρχου Άργους - Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου στην «αγκαλιά» του κυβερνώντος κόμματος, μετά τη διαγραφή του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν ο δήμαρχος Άργους είχε επιτεθεί με απαράδεκτες εκφράσεις εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη, δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Καμπόσος ήρθε στην Τρίπολη κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και, την ίδια μέρα, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου αναφέρει τα εξής:

Στις δημοτικές εκλογές ως δήμαρχος με το χρίσμα της Ν. Δημοκρατίας από το 2011 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ τώρα που ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός ετοιμαζει την άρση της διαγραφής μου, συνεχίζουμε πάλι όλοι μαζί, χωρίς να αλλάζει τίποτα, απλά και τυπικά επιστρέφω πάλι στο πολιτικό μου σπίτι απ' όπου ουσιαστικά, δεν έλειψα ποτέ.
Συνεχίζουμε με έργα, γιατί ο τόπος μας θέλει πολλή δουλειά ακόμα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΉ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2011. ΜΕ ΑΓΆΠΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ!!!

Η φράση «τώρα που ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός ετοιμάζει την άρση της διαγραφής μου» φαίνεται ότι προκάλεσε διαρροές από τη Νέα Δημοκρατία, που αναφέρουν ότι δεν είναι δυνατόν να ανακοινώνει ο πρόεδρος του κόμματος... στο αφτί την άρση διαγραφής στελέχους, καθώς το κόμμα έχει συγκεκριμένες διαδικασίες για αυτές τις καταστάσεις.

Πάντως, εκλογές έρχονται και τίποτα, μα τίποτα, δεν θα μας κάνει εντύπωση.


9 Σχόλια

Γιατί δεν γράφετε για την δυσαρέσκεια για τον Βλάσση που τον έφερε. Αυτά είναι τα καραγκιοζιλίκια του

Αν τον πήγανε και στο Παλλάς απόψε να φανεί τι σαμάρι φοράει, θα πάρει κι άλλους μαζί του.

Το νέο χαστούκι -φαντάζομαι ακούστηκε- δεν το έφαγε η αιδώς του Αργους αλλά η ορντινάντσα του Σαμαρά που δεν έχει το πολιτικό κριτήριο να καταλάβει τί σηματοδοτούσε η διαγραφή αυτή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.