Γ. Τρουπής: Δεσμεύομαι να υπηρετήσω στο ακέραιο την ευθύνη που μου αναθέσατε

Γ. Τρουπής: Δεσμεύομαι να υπηρετήσω στο ακέραιο την ευθύνη που μου αναθέσατε

Οκτώβριος 10, 2023 - 13:46
12 σχόλια

Αγαπητοί συμπολίτες, Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους. Η ευθύνη που μου αναθέτετε είναι μεγάλη και δεσμεύομαι να την υπηρετήσω στο ακέραιο και στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Γιάννη Σμυρνιώτη και όλους τους συνυποψηφίους για τον κοινό μας αγώνα και να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να προωθούμε το πολιτικό μας πρόγραμμα στη λογική της σύνθεσης και συνένωσης δυνάμεων, με σεβασμό βέβαια στη λαϊκή βούληση όπως αυτή εκφράστηκε στις εκλογές. 

Συγχαρητήρια στον κ. Κώστα Τζιούμη για την επανεκλογή του και σε όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων. Η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους συνεργαζόμενους σε μια κοινή προσπάθεια για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Τρίπολης. 

Νιώθω ευγνώμων γιατί σε όλη αυτή τη διαδικασία εισέπραξα την αγάπη και το σεβασμό πολλών συμπολιτών μου, οι οποίοι με στήριξαν άμεσα, έμμεσα και έμπρακτα. Τους ευχαριστώ θερμά.

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου για την αμέριστη στήριξή τους.

 

Γιάννης Τρουπής


12 Σχόλια

Τα αδέρφια δεν θα σε αφήσουν εύκολα να τους πάρεις το κόμμα. Θα σε ανεβάσουν για σε φάνε είναι γνωστό σε όλους. Πορευσου μόνος

Γιάννη ξεκίνα να βλέπεις ειδικότητες. Παιδίατρο, ΩΡΛ, καρδιολόγο κτλ. Έχεις πολλές επιλογές. Για το καλό της πόλης πάντα...

Γιαννη εισαι αγαπητος στον κοσμο μεινε στα κοινα απο το επιμελητηριο...μην ασχοληθεις αλλο με την πολιτικη θα σε φθειρει...

Κύριε Τρουπή όταν ακούστηκε η συμμετοχή σας στις εκλογές ήταν για πολλούς μια θετική έκπληξη στην πόλη! Όταν όμως εγώ προσωπικά σας είδα να συστρατεύεστε με αυτό το μπάχαλο που παρουσίασε ο κύριος Σμυρνιώτης για παράταξη, ειλικρινά όχι μόνο διερωτήθηκα τι μπορεί να πηγαίνει τόσο λάθος με την απόφαση σας αλλά κλονίστηκε κιόλας μπορώ να πω και η θετική οπτική που είχα για την συμμετοχή σας και το πρόσωπο σας! Σίγουρα το γεγονός ότι έχετε τους περισσότερους σταυρούς από οποιοδήποτε άλλο σας τιμά αλλά πρέπει σίγουρα να σας κάνει να σκεφτείτε την επόμενη κίνηση! Με σεβασμό Κ.Α.

Πριν μήνες συζητήσαμε σου είπα να μην καείς πίσω από τον σμυρνιώτη..μην είσαι μέρος της ήττας..μου είπες τότε..... δήμαρχο έχουμε. Σου λέω και τώρα εάν θες να γίνεις δήμαρχος Φτιάξε την δικιά σου υπερκομματική παράταξη με ανθρώπους με ήθος και πορεία ο καθένας στο αντικείμενο του... Χωρίς βαρίδια και

@18:43 Σε λάθος άρθρο σχολίασες. Στο "Γιατί η Τρίπολη ψήφισε και πάλι Κώστα Τζιούμη" το προόριζες!

@20:50 - Εννοείς να πάει να γραφτεί στην ιατρική και να τελειώσει την σχολή. Φαντάσου τον Τρουπή γιατρό ή τον Σμυρνιώτη. Μόνο που το σκέφτεσαι μπερδεύεσαι, μήπως ψήφισες λάθος. Σκούπισε τον ιδρώτα σου. Δεν είναι ΙΑΤΡΟΙ, καλά ψήφισες. Παρεμπιπτόντως, στην ηρωική Τριπολιτσά δεν έχει καν σημασία ΠΟΙΑ ιατρική έχεις τελειώσει. Είτε στην Αθήνα, είτε στην Πάτρα, είτε στο Ηράκλειο, είτε στην μαγευτική Ρουμανία, είτε στις ΗΠΑ, είτε στο Κονγκο, το ίδιο είναι. Είτε ήσουν στο σχολείο στουρνάρι, είτε άριστος, αδιάφορο. Αρκεί να έχεις πάρει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Wow, που λέει και το ένα ν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.