«Γαλάζιος» βουλευτής είπε την αλήθεια για το ρεύμα και «έδωσε» την κυβέρνηση (vid)

«Γαλάζιος» βουλευτής είπε την αλήθεια για το ρεύμα και «έδωσε» την κυβέρνηση (vid)

Μάιος 04, 2022 - 12:30
6 σχόλια

Ω, παίδες Ελλήνων, ευτυχώς που βγαίνει και κανένας βουλευτής της ΝΔ, του κυβερνώντος κόμματος που λέμε, να πει και καμιά αλήθεια για το ρεύμα που μας έχει ζεματίσει.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είπε χθες τα πράγματα με το όνομά τους, για να μην βασανιζόμαστε εμείς οι υπόλοιποι.

Χθες το βράδυ σε ενημερωτική εκπομπή του Kontra, άφησε τέσσερις ανθρώπους ενεούς, με την παραδοχή ότι οι ιδιώτες πάροχοι πίεσαν τη ΔΕΗ και τη ΡΑΕ για να τεθεί σε εφαρμογή η ρήτρα αναπροσαρμογής που μας έχει.... αναπροσαρμόσει όλους.

Ποιος κάνει κουμάντο στη ΡΑΕ και στη ΔΕΗ; Να πούμε οι ιδιώτες πάροχοι; Να πούμε τα καρτέλ;

Ο Μπάμπης είπε τα πράγματα με το όνομά τους: Δεν ΥΠΕΔΕΙΞΕ η ΡΑΕ στη ΔΕΗ τι να κάνει με τη ρήτρα αναπροσαρμογής. Οι ιδιώτες ΠΙΕΣΑΝ τη ΔΕΗ. ΠΙΕΣΑΝ τη ΡΑΕ.

Κατά τα λοιπά, η κυβέρνηση επιμένει ότι η ρήτρα αναπροσαρμογής ισχύει από το 2013.

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Μπάμπης, δηλαδή, να λέει κατάμουτρα την αλήθεια.

Εκθέτει την κυβέρνηση, θα πείτε.

Δεν είδα καμία απάντηση από την κυβέρνηση, επομένως δεν πρέπει να έχει ενοχληθεί ακόμα.

Εδώ που τα λέμε, με τι να ενοχληθεί;

Όλα στο φως δεν έλεγε ο Κυριάκος;

 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Αυτό έκανε πάντα η Νέα ΔΗμοκρατία. Πλάτες στους λίγους και ισχυρούς. Δεν είναι θέμα κακής Δεξιάς εδώ αλλά μιας σάπιας παρέας ατόμων που κονομάνε στις πλάτες όλων μας

Πολυκράτη, πάλι μπαρούφες γράφεις. Εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι "Ο κορωνοϊός τελείωσε με... πολιτική απόφαση" και ειρωνευόσουν; Που έγραφες για 400 νεκρούς την εβδομάδα και 350 διασωληνωμένους και πως ανοίγουν όλα με πολίτική απόφαση και μόνο (14/4/2022); Την εβδομάδα που μας πέρασε είχαμε 240 νεκρούς και 231 διασωληνωμένους. Ψέματα της κυβέρνησης είναι; Δεν περιμένω απάντηση, ούτε για κωλοτούμπα δεν κάνεις. Δεν σου έμαθε τίποτα το ίνδαλμά σου ο Αλέκσης. Τις ίδιες μπαρούφες γράφεις και τώρα. Η ρήτρα αναπροσαρμογής ίσχυε και επί ΣΥΡΙΖΑ, πόλεμο δεν είχαμε. Φτάνει με τον λαϊκισμό και τα ψέματα.

Πολυκράτη 224 σήμερα οι διασωληνωμένοι και 131 εισαγωγές στα νοσοκομεία. Τι έγινε; Τους κάνει καλά ο Κυριάκος για να έρθουν οι τουρίστες; Γράψε καμία καινούρια μπαρούφα. Γράψε και άλλες ανακρίβειες, μπορείς. Ότι έχουμε το ακριβότερο ρεύμα δήθεν, ότι στις άλλες χώρες όλα είναι καλά, κτλ. Τα λέει και ο πινόκιο, εσύ που είσαι θαυμαστής του θα μείνεις πίσω; Δώσε λαϊκισμό.

Δε μας ενδιαφέρει τι γίνεται στις άλλες χώρες.Αν ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε να τον ενδιαφέρουν και πι μισθοί των άλλων χωρών.Οχι επιλεκτικό το ενδιαφέρον.Και όσο για το λαϊκισμό που το λέτε και το ξαναλέμε,όλοι λαϊκοί άνθρωποι είμαστε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.