Για μόλις 4 ορθογραφικά λάθη αποσύρθηκε το πρόγραμμα με τα vouchers! (vid)

Για μόλις 4 ορθογραφικά λάθη αποσύρθηκε το πρόγραμμα με τα vouchers! (vid)

Απρίλιος 23, 2020 - 20:45
13 σχόλια

Ω,  παίδες Ελλήνων, καταλάβατε επιτέλους τι σημαίνει η αριστεία; Αν δεν καταλάβατε λοιπόν, ο  Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης ακύρωσε το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης επιστημόνων με τηλεκατάρτιση για μόλις 4 ορθογραφικά λάθη σε 2 από τις 10.000 σελίδες της διαδικασίας! (Βίντεο στο τέλος με τον Γ. Βρούτση)

Ε, λοιπόν αυτό σημαίνει αριστεία. Δεν πρέπει να έχεις ούτε ένα ορθογραφικό λάθος αν θες να είσαι άριστος οπότε σωστά ακυρώθηκε το πρόγραμμα! Είναι δυνατόν ένας άριστος να μην έχει βάλει αυτόματη διόρθωση στην ορθογραφία (proofing tools λέγονται) στο σπασμένο word του υπολογιστή του; 2.500 χρόνια μετά την εποχή μου και ακόμα με βάζετε να γράφω τα βασικά.

Και επιτέλους η ΝΔ αρχίζει να προωθεί την αριστεία γιατί μέχρι τώρα με τηλε-βιβλιοπώληδες σε υπουργεία όπως της ανάπτυξης, μας είχε μπερδέψει με το τι σημαίνει αριστεία. Φυσικά το κάθε κόμμα έχει τους δικούς αφισοκολλητές – «καρανίκες» να βολέψει όταν έρθει στην εξουσία.

Και πέρα από την πλάκα τώρα… βλέπετε τι σημαίνει social media και τι δύναμη έχουν; Ενώ στα κανάλια δεν έπαιξε τόσο πολύ το «Σκοιλ_Ελικικού», ο χαμός που έγινε στα social media αναγκάζει μια ολόκληρη κυβέρνηση να κάνει πίσω και μάλιστα με παρέμβαση πρωθυπουργού για το θέμα. Λογικά και οι κυβερνώντες πάνε στο wc παρέα με το κινητό, όπως όλοι μας, και χαζεύουν σε facebook και twitter γιατί από τηλεόραση θα έβλεπαν μόνο το Βρούτση να λέει για 4 ορθογραφικά λάθη σε 2 από τις 10.000 σελίδες!

Ένα θετικό που βλέπω σε αυτή τη κυβέρνηση είναι ότι υπάρχει τουλάχιστον κάποιος να τραβάει αφτί... γιατί με τους προηγούμενους θα έκαναν δηλώσεις για μετανάστες που λιάζονται σε σκηνές στο Κρανίδι ...για διακοπές και δεν θα άνοιγε ρουθούνι. 

Ειδήσεις: 
Video: 

Καλημέρα | Ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης στον ΣΚΑΪ | 18/04/2020


13 Σχόλια

Οι Συριζαίοι κάψανε τόσο κόσμο στο Μάτι και δεν παραιτήθηκε κανένας και μιλάνε τώρα με πάθος για παραίτηση Βρούτση. Ουστ.. Καλά έκανε ο Κούλης μπράβο του. Μαγκιά...

@10:05 δλδ θες να μου πεις ότι δεν πρέπει να παραιτηθεί ο Βρούτσης απλά και μόνο επειδή οι συριζαίοι ήταν χειρότεροι; Νομίζω πρέπει να έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις από τους πολιτικούς μας. Δεν είναι οι μπακάληδες της γειτονιάς. Το λιγότερο που έχει να κάνει ο Βρούτσης είναι πει ένα συγγνώμη και να απολογηθεί και όχι να βρίσκει δικαιολογίες για να βγαίνει λάδι.

Ο Βρούτσης είναι τελειωμένος. Ο Κυριάκος τον έβαλε να κάνει ο ίδιος την εξευτελιστική δήλωση της κατάργησης και στον πρώτο ανασχηματισμό θα τον στείλει να ψαρεύει στη Νάξο.

"Οι Συριζαίοι κάψανε...." πρόσεχε λίγο ρε Ελένη γιατί και "τούτοι" δολοφονούν με το γάντι και όταν το πάρεις χαμπάρι θα είναι αργά... Αλήθεια τα δωράκια από τη SIEMENS της οικογένειας που κυβερνά, τα θυμάσαι;

Λάθος κάνεις ...Ελένη (ή όποιος κι αν είσαι πίσω από το όνομα Ελένη). Αν θυμάσαι καλά ο Αρχηγός της Αστυνομίας δέχτηκε την επίθεση του Μητσοτάκη ως Αρχηγός της Αντιπολίτευσης τότε και τον έκρινε ακατάλληλο και άχρηστο για τη θέση. Μόλις κέρδισε όμως τις εκλογές τι τον έκανε τον Αρχηγό και τους επιτελείς του? Από ακατάλληλους τους αναβάθμισε και τους τοποθέτησε στην Πολιτική Προστασία αν δεν κάνω λάθος. Για ψάξτο και άσε τους Συριζαίους. Τώρα κυβερνάτε εσείς και μεσα σε 10 μήνες έχουν πεθάνει πιο πολλοί από την κοινή γρίπποη και τον COVID19 από ότι στο Μάτι. Αλλού λοιπόν οι εξυπνάδες!!!

Αν οι Ζαιοι τα έκαναν όλα λάθος, ο Κούλης με την παρέα του τι κάνουν τώρα με τις ιδ Κλινικές; Μήπως εξυπηρετούν συμφέροντα και παίζουν με ανθρώπινες ζωές;

@10:01 - Την απάντησε στην έδωσε ο Τσιόδρας στην χτεσινή ενημέρωση τύπου για τις ιδιωτικές κλινικές. Αν αμφισβητείς και τον Τσιόδρα γράψε το για να καταλάβουμε όλοι ότι η Συριζαϊκή μπουρδολογία και ανευθυνότητα έχει πάει στο ανώτερο επίπεδο λαϊκισμού. Εκεί που δεν υπάρχει ούτε ντροπή, ούτε όριο.

Και ποιος είναι ο Τσιόδρας για να μην τον αμφισβητεί κανείς; Ο Πάπας είναι; Αυτός έλεγε αρχικά ότι είναι μια απλή γρίπη, μετά είπε ότι δεν είναι, μετά μας είπε να μη φοράμε μάσκα, μετά τ' άλλαξε και είπε να φοράμε. Μας είπε ότι το pick της πανδημίας θα είναι στις 21 Απρίλη( ακόμα το περιμένουμε).Να τον ακούμε, ναι μάλιστα, είναι επιστήμονας, που χρειάζεται αν μη τι άλλο (τηλε)κατάρτιση, αλλά το δικαίωμά μας να τον αμφισβητούμε πότε το χάσαμε;

@12:58 Ο Τσιόδρας δεν είπε ποτέ να μη φοράμε μάσκα, είπε ότι τις μάσκες πρέπει κατά κύριο λόγο να τις φορούν όσοι φροντίζουν ασθενείς με κορωνοϊό κι όσοι είναι οι ίδιοι άρρωστοι. Όσον αφορά το γενικό πληθυσμό, μπορεί να φορά μάσκα κι όποιος βρίσκεται σε χώρο όπου υπάρχει συνωστισμός. Κι αυτά δεν τα έλεγε ο Τσιόδρας, απλά μετέφερε τις αποφάσεις του Π.Ο.Υ. Αυτές είναι απλές οδηγίες που τις αντιλαμβάνεται ο καθένας, δεν χρειάζεται να του το πει ο κάθε Τσιόδρας. Ο Τσιόδρας έχει πει πολλάκις ότι αν τηρούμε τις προβλεπόμενες αποστάσεις και τους κανόνες υγιεινής, δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκα

Δημητράκη εσύ να ακούς καμία χαρτορίχτρα. Εγώ θα ακούω τον αρμόδιο επιστήμονα που τον παραδέχονται σε όλο τον κόσμο. Ο καθένας διαλέγει ανάλογα με το μυαλό που κουβαλάει.

Παύλο, ο Τσιόδρας είναι ένας καλός επιστήμονας. Δεν τον ακούω σε όλα, αν εσύ τον ακούς ψάχτο καλύτερα. Για το θέμα με τις μάσκες έκανε πατάτα για να εξυπηρετήσει την κυβέρνηση απλά. Δεν έπρεπε να αναφερθεί καθόλου, να άφηνε τους πολιτικούς να πουν ότι ήθελαν (δεν υπάρχει επάρκεια μασκών , είναι πολιτικό θέμα όχι ιατρικό). Ας περιοριστεί λοιπόν ο Τσιόδρας στα ΙΑΤΡΙΚΑ και μόνο και θα τον χειροκροτήσουμε όλοι! Η πολιτική για τους πολιτικούς...

Παυλάκη καλημέρα. Άργησες αλλά άρχισες το αγαπημένο σου παιχνιδάκι με τα υποκοριστικά; Δεν είπα να μην τον ακούμε, είπα ότι δεν απωλέσαμε το δικαίωμα να τον αμφισβητούμε.

Και ξέρεις γιατί δεν πρέπει να απωλέσουμε το δικαίωμα της αμφισβήτισης Παυλάκη; Για να μη γίνουμε προβατάκια και κομματοσκυλάκια. Γιατί εάν γίνουνε προβατάκια και κομματοσκυλάκια θα καταντήσουμε να νας κάνουν κουμάντο άαχετα ανθρωπάκια, σαν και του λόγου αου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.