Γκολ ο Αβίντογλου, βαθμό ο Ηρακλής

Γκολ ο Αβίντογλου, βαθμό ο Ηρακλής

Οκτώβριος 24, 2023 - 12:26
0 σχόλια

Ο Ηρακλής Βερβένων στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας πήρε τον πρώτο του βαθμό ύστερα από δύο ήττες έπειτα από το τελικό 1-1 με αντίπαλο την Δημητσάνα στο Δημοτικό Γήπεδο «Αναστάσιος Μίχος» στο Άστρος.

Ο πρώτος βαθμός για τους «μπλε» ήρθε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και δη στο 87ο λεπτό με τον Λάζαρο Αβίντογλου να βγάζει τα κάστανα από την φωτιά και με δικό του γκολ να χαρίζει στην ομάδα των Βερβένων της πρώτης ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Ο «Λάζο» είναι εδώ, είναι σταθερή αξία και με την τεράστια εμπειρία του και την μεγάλη ποδοσφαιρική ποιότητα που διαθέτει δίνει στον Ηρακλή σημαντικά πράγματα και βοήθειες όπως συνέβη και κόντρα στην Δημητσάνα.

Η ομάδα των Βερβένων πήρε τον πρώτο της βαθμό έχοντας βγάλει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές παίζοντας με Ερμή, Παναρκαδικό και Δημητσάνα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.