Οι ευθύνες, τα ρεκόρ και η επιμονή Βλάση

Οι ευθύνες, τα ρεκόρ και η επιμονή Βλάση

Οκτώβριος 24, 2023 - 12:21
4 σχόλια

Η σκόνη των εκλογών έκατσε, οι χαμένοι, κυρίως, ψάχνουν αιτία και ευθύνες για την ήττα... Απλώς, καλοί μας άνθρωποι, όπως έλεγε και ο αείμνηστος Θανάσης Βέγγος, δεν φταίνε πάντα οι άλλοι.

Στην Αρκαδία σημειώθηκαν και ρεκόρ σταυρών -από τη μια ο Γιαννακούρας κράτησε δυνάμεις και βγήκε πρώτος σε σταυρούς από όλους τους Περιφερειακούς από την άλλη Τρουπής, Αναστοπούλος Βαρδιάμπασης και Κλειώ πήγαν με σπασμένα φρένα.

Ο πιο άτυχος αυτής της αναμέτρησης μπορούμε να πούμε πως είναι ο Γιώργος Λυτρίβης. Στην πρώτη του εκλογική μάχη στην αρένα της Αρκαδίας βγήκε τέταρτος... αλλά η έδρα χάθηκε.

Ο Πτωχός ετοιμάζει ήδη την ομάδα του και αρκετοί είναι αυτοί που ανυπομονούν για τις θέσεις... Όλοι οι καλοί χωράνε!!!

Πανελλήνια βλέμματα την προηγούμενη Τετάρτη στην Τρίπολη με τη Γενική Διευθύντρια της ΠΕΦ και τον Δέμο.

Πόσο δικαιωμένος μπορεί να αισθάνεται ο Βλάσης όταν τέτοιου βεληνεκούς επιχειρηματίες τον ευχαριστούν δημόσια;;;

Ο Βλάσης επέμεινε σε αυτή την επένδυση και σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα θα είναι ανάσα ζωής για την Τρίπολη και την Αρκαδία.

Ξεσπάθωσε ο Νίκας στο περιφερειακό, με βολές κατά πάντων, και έπεται συνέχεια.

Θα έχουν ενδιαφέρον οι συνεδριάσεις, ώσπου να παραδώσει επίσημα τη διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου...

Ο Πετράν, εν τω μεταξύ, είναι πολύ σκληρός για να... πάει σπίτι του και βάζει πλώρη για το Ευρωκοινοβούλιο: «Η “Νέα Πελοπόννησος” συμμετέχει ενεργά σε αυτές τις πολιτικές πρωτοβουλίες, θα συμμετέχει ουσιαστικά και θα είναι με τις δυνάμεις που θα αμφισβητήσουν ευθέως στην πρώτη επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, στις ευρωεκλογές, αυτό που θεωρούμε απαράδεκτο ως πολιτική εξέλιξη», έλεγε το δελτίο Τύπου της παράταξης.


4 Σχόλια

θεωρείτε/αι τιμή να σε ευχαριστούν δημόσια οι επιχειρηματίες ? νέα γενιά πολιτικών. αντί να τον ευχαριστεί ο απλός κόσμος. συγχαρητήρια.

Το ότι ο κόσμος ψηφίζει γιατρούς και όχι τεχνοκράτες για να πάνε τον Δήμο μπροστά θα πρέπει να μας προβληματίσει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.