Γόντικας: Δεν γίνεται να μην έρθουν πρόσφυγες στην περιοχή της Τρίπολης (vid)

Γόντικας: Δεν γίνεται να μην έρθουν πρόσφυγες στην περιοχή της Τρίπολης (vid)

Μάρτιος 22, 2016 - 16:48
10 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την Τρίτη 22 Μαρτίου μία μέρα μετά τη συνεδρίαση του ΠεΣυ στην Τρίπολη. Ο κ. Γόντικας μίλησε για την πορεία αγώνα Πάτρα Αθήνα η οποία θα περιλαμβάνει ένα 10ήμερο εκδηλώσεων και συζητήσεων.

Επίσης, σχολίασε τα θέματα που τέθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο τα οποία είχαν να κάνουν με τη διαχείριση των απορριμμάτων και με τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα αλλά και με το προσφυγικό.

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το θέμα είπε ότι θεωρεί δεδομένο ότι θα έρθουν πρόσφυγες στην περιοχή της Τρίπολης, όπως έχουν φιλοξενηθεί και στο Κρανίδι. Δυστυχώς, όμως, όπως είπε, όλα αυτά θα γίνουν χωρίς σχέδιο με αποτέλεσμα  οι «κακόμοιροι» να ταλαιπωρηθούν στα «στρατόπεδα συγκέντρωσης», όπως χαρακτήρισε τους χώρους φιλοξενίας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Γόντικας: Δεν γίνεται να μην έρθουν πρόσφυγες στην περιοχή της Τρίπολης


10 Σχόλια

ποσο ευκολα τα λενε... για να ταίσεις και άλλους ανθρώπους κυριε γοντικα πρέπει να φορολογησεις τους υπολοιπους ... οσους εχουν δουλειά μιας και οι περισσότεροι καθονται. καλεις το κοσμο σε απεργεια διαμαρτυρια και οχινα πανε στο χωράφι να παραγουν και τιποτα

Δεν βλέπουμε να νοιάζεσαι το ίδιο για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες σου. Στην Τρίπολη υπάρχουν άτομα και οικογένειες που πεινάνε, στην κυριολεξία. Που να σε αφήσει όμως η πολιτική να ασχοληθέις με αυτό.

Μία κουβέντα για την ταλαιπωρία που θα υποστουν οι Ελληνες?

Anonymous 19:27 Αυτό πάντως...το ακλόνητο επιχείρημα μερικών ταγαρο-τραχανοπλαγιάδων «να τους πάρετε στα σπίτια σας» για τους πρόσφυγες και «πάρτε τα στα σπίτια σας» για τα αδέσποτα, πραγματικά με ξεπερνάει...Καμια σοβαρή πρόταση έχετε να κάνετε, ή το τσιγάρο, ο φραπές κι ο καναπές εμποδίζουν τη σκέψη σας; Συγχαρητήρια πάντως για τη φιλοσοφική προσέγγιση του θέματος...Πρέπει να σας πήρε πολλά χρόνια διαβάσματος, για να διατυπώσετε τόσο εμπεριστατωμένη άποψη...

Εγω αγαπητε Σουργελο βλέπω οτι "αυτοι που διαβάζανε" κανανε τουμπεκι για τους πνιγμένους λαθρομετανάστες στην Ειδομένη προχθές. Αν κυβερνούσαν οι....... άλλοι Γερμανόδουλοι , θα είχε καεί η χώρα.Υποκρισία,Ιδεοληψία και έλλειψη λογικής απο τους κοπρίτες της "Πρωτη Φορά Αριστερά" (και σιγουρα τελευταία στην Ελλάδα)

Ανωνυμία ίσον βλακεία. "Να τους πάρετε στα σπίτια σας", λέει ο ένας, "καλείς τον κόσμο σε απεργία διαμαρτυρία και όχι να πάνε στο χωράφι να παράγουν και τίποτα", λέει ο άλλος. Τι θα κάναμε χωρίς τους βαρβάρους...

Νομίζω ότι το site δεν έδωσε τη σωστή διάσταση των απόψεων Γοντικα...Απομόνωσε μια φράση και άλλαξε το περιεχόμενο του κειμένου..

Να τους πάρετε στον περισσό.Λεφτα έχετε.Και πολλά μάλιστα από την πώληση του καναλιού σας.

μίλησε το ανεξάρτητο φασιστοειδές που έχει κρύψει τη σβάστικα στην ντουλάπα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.