Η αλοιφή στη Βουλή

Η αλοιφή στη Βουλή

Μάρτιος 06, 2020 - 19:13
4 σχόλια

Πάρε κόσμε, κορωνοϊόπληκτε, αλοιφή «Βυζαντινόν» Βελοπούλεια και θαυματουργή, διά πάσαν νόσον και μαλακίαν!

Για αυτή την τελευταία, όχι με την αρχαιοελληνική αλλά με τη νεοελληνική έννοια, γιατρειά δεν υπάρχει.

Αρχηγός κόμματος που εκπροσωπείται στη Βουλή -ω, ναι, τον ψήφισαν κι αυτόν- λανσάρει την κρέμα του ως θαυματουργή:

«Ο κορονοϊός είναι ένα θέμα. Με την "Βυζαντινόν", αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και θα είστε οκ. Μετά μπορείτε να κάνετε και 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Και κάποια από τα βότανα υπάρχουν μόνο στην Αυστραλία. Ούτε να φοβάσαι τον κορωνοϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορωνοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε βακτήρια ούτε να φοβάστε τίποτα».

Μη φοβάστε τίποτα! Τον ψηφίσατε, δεν τον ψηφίσατε;

Ε, ψοφήστε τώρα!

Προτείνουμε στον αρχηγό να προσφέρει δωρεάν επαλείψεις στους συναδέλφους του στη Βουλή. Δεν θέλει να τους προστατέψει; Τόσα ταξίδια κάνουν!

Κι άλλοι στο ελληνικό κοινοβούλιο πούλησαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, αλλά μεταφορικά.

Ετούτος εδώ, πουλάει κυριολεκτικά και ξεπουλάει, μη σας πω.

Από το καλό στο καλύτερο πάμε εδώ χάμου...

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Κόλπο grosso του Μητσοτάκη είναι ο ΛΑΟΠΑΣΟΚΟΣ Βελόπουλος για να κόψει ποσοστό από τους δεξιούς που δεν ψηφίζουν ΝΔούλα. Είναι το νέο εφεδρικό δεκανίκι του συστήματος (μετά το ΠΑΣΟΚ) όπως ήταν ο Καρτζαφέρης και ο Καμμένος. Ο αδελφός Βελόπουλος ήταν υποψήφιος της ΝΔούλας. Οτι νάναι δηλώνουν οι πολιτικάντηδες για να αναδειχθούν. Τον προωθούν αγρίως όλα τα κανάλια για να κάνει την ζημιά στον πατριωτικό χώρο.

Καλά κάνει αφού βλέπει ότι ο λαϊκισμός πουλάει και άλλοι στο παρελθόν αυτό έκαναν πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και ακόμα τους πιστεύουν,περαστικά σας

Εδώ η Γιαμαρέλου, κορυφή στον τομέα των λοιμώξεων πήρε ευθαρσώς θέση υπέρ της θείας κοινωνίας κι εσείς τα βάζετε με τον Βελόπουλο; Αυτός τουλάχιστον το κάνει για το ψωμάκι του, η άλλη παίρνει στο λαιμό της μια χώρα ολόκληρη μόνο και μόνο για την ιδεοληψία της.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.